Delicatese şi cadouri gourmet de la Biscuit.ro

Weekendul trecut am ţinut-o numai în răsfăţuri. După ceremonia ceaiului şi bunătăţile de la Băcănia Veche, a venit rândul delicateselor de la Biscuit, câştigate la un concurs simpatic pe Bookaholic.ro.

Pentru că m-am jucat cu imaginaţia, personajele din cărţi şi produsele din magazinul online Biscuit, am primit cadou nişte delicioase discuri de ciocolată, o punguţă de ceai Le Palais des Thés şi un mix franţuzesc de ierburi şi condimente.

bunatati Biscuit.ro

Ştiau oare cei de la Biscuit că sunt topită după ciocolata neagră? Ei bine, nu prea cred, bănuiesc că a fost vorba mai mult de noroc :D.

Discurile de ciocolată (70% cacao) sunt minunate de savurat încet, în tihnă, ca desert după un prânz consistent sau ca gustare în pauza binemeritată dintre două proiecte. Mai întâi se simte gustul voluptuos de cacao, apoi o aromă fresh de lime, pentru ca la sfârşit chili-ul să înnebunească papilele gustative şi să rămână pentru o bună bucată de vreme în amintirea lor. E o ciocolată care pur şi simplu te înviorează şi îţi desenează un zâmbet pe toată faţa.

discuri de ciocolata neagra - Biscuit.ro

Şi de ceaiul alb am fost foarte încântată, pentru că nu e un sortiment pe care să-l consum frecvent. De ce, nu ştiu, pentru că este bun de tot. Cel primit de mine se numeşte Thé des Songes Blanc şi conţine ceai alb, coajă de lămâie, căpşuni, petale de şofrănel, mugur de portocale şi fructe roşii. Delicat, cu gust exotic, fructat, uşor dulceag. Mă duce cu gândul la primăvară, deşi vremea de afară îmi şopteşte altceva.

ceai albceai ceai si ciocolataceai alb si ciocolata

Mixul de condimente încă nu l-am încercat, dar îi prevăd un viitor gustos în compania unui peşte aromat. Până una-alta, mi-a amintit de vacanţa în Provence de acum o lună…

mix de condimente de ierburi - Biscuit.ro

Câteva cuvinte despre Biscuit.ro: e un magazin online cu bunătăţi şi cadouri rafinate, perfect pentru când doriţi să cumpăraţi ceva special pentru o persoană mai pretenţioasă, un gurmand pasionat, când vreţi să vă răsfăţaţi jumătatea, colegii de serviciu sau pur şi simplu pe voi înşivă.

6 thoughts on “Delicatese şi cadouri gourmet de la Biscuit.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.