Colaborare

Dacă eşti în căutarea unei persoane care să scrie conţinut atractiv și de impact pentru site, blog, social media, broşură, newsletter, catalog de prezentare, ai ajuns în locul potrivit!

freelance content writer Andra

Cu ce te pot ajuta, mai concret:

  • articole pe teme diverse
  • mape de prezentare, afișe, broșuri și alte materiale de promovare – text și design
  • structură și conținut pentru site-uri
  • gestionarea comunităților de Facebook, Instagram și LinkedIn (postări, comunicarea cu utilizatorii)
  • conținut și design newslettere (MailChimp)
  • editare texte
  • script-uri video
  • redactare comunicate de presă
  • vizualuri pentru rețelele sociale
  • editare foto

Lasă-mi un mesaj aici şi spune-mi pentru ce proiect ai nevoie de serviciile mele (eliberez factură în regim de PFA). Îţi răspund cât de curând 🙂

Mai jos găseşti impresii de la câteva dintre persoanele cu care am lucrat până acum:

“E o plăcere și o bucurie să lucrezi cu Andra. Este calmă, caldă, proactivă, scrie frumos și real, e deschisă la sugestii, cu o minte iscoditoare și ordonată. Te ajută să afli mai bine ce vrei să transmiți și apoi pune în scris gândurile tale. Și reușește să facă asta în timpul stabilit! O recomand cu căldură.”

Corneliu Ionescu – Fondator al Asociației Educație pentru Viața Reală, trainer și coach financiar în Banometru.ro


“Mă bucur că am avut norocul să primesc recomandarea de a lucra cu Andra pentru proiectele de conținut pe care le-am construit și îmi aduce bucurie să pot să o recomand mai departe. Sunt încântată de fiecare de material creat de ea cu mare atenție și talent, de livrările făcute la timp, de deschiderea și priceperea ei de a descoperi domenii noi și a le contura apoi în povești scrise. Cât timp “content is king” (adică mereu), Andra e partenerul de încredere pe care vi-l doriți în echipă.”

Irina Pocovnicu – Senior Digital Consultant & Founder @Digitalize


“Comunicarea este un aspect extrem de important atunci când lucrezi într-un domeniu cum este cel al sănătăţii. Am început colaborarea cu Andra în urmă cu câteva luni şi sunt încântat de materialele pe care le concepe pentru site-ul clinicii noastre şi pentru modul cum gestionează conturile noastre de Facebook şi Instagram. Am avut noroc să găsim un om care chiar practică ceea ce comunică, iar acest lucru este de mare folos, pentru că altfel te adresezi publicului când chiar ştii despre ce vorbeşti.

Pe de altă parte, sunt convins că Andra s-au putea adapta la orice temă, pentru că este dispusă să se documenteze şi să aprofundeze domeniul. Am fost bucuros să descopăr uşurinţa cu care reuşeşte să sintetizeze ideile şi să le transmită într-un limbaj accesibil publicului căruia ne adresăm. În zilele noastre, puţini oameni mai sunt dispuşi să citească articole lungi, însă atunci când textul este interesant, ajunge să facă mii de vizualizări. Sunt de asemenea foarte mulţumit de calitatea vizualurilor pe care le realizează şi de profesionalismul cu care tratează relaţia cu clinica noastră.”

Dr. Şerban Damian, Centrul Superfit, Bucureşti


diana amza„Sunt și voi fi veșnic recunoscătoare pentru colaborarea cu Andra. În foarte scurt timp, Andra m-a impresionat prin seriozitatea cu care își îndeplinește sarcinile, prin rapiditatea cu care execută cerințele zilnice, prin disponibilitatea, proactivitatea și responsabilitatea cu care pune umărul la dezvoltarea proiectelor mele.

Sunt sigură că excelența este una dintre valorile sale. Bineînțeles, pentru că este atât de bună în ceea ce face, colaborarea noastră merge dincolo de partea de comunicare și astăzi simt că Andra devine mâna mea dreaptă.” 

Diana Amza, antreprenor și organizator S24H


ramona neagu eu bio

“Am început colaborarea cu Andra de la începutul anului 2014, dar îi cunosc stilul de scris cu mult dinainte, fiind o cititoare fidelă a blogului ei. Fiecare articol mă captiva și nu exista subiect care să nu mă intereseze. A urmat firesc dorința de a o contacta și de a-i propune să scrie pentru blogul Eubio. A fost alegerea perfectă, deoarece Andra chiar mi-a depășit așteptările.

Are un stil curat, la obiect, logic și bine documentat. Toate articolele au fost scrise corect din punct de vederea gramatical și ortografic. Este devotată scrisului și se simte experiența acumulată în timp.”

Ramona Neagu, Fondator Eubio.ro


corina scoala de valori“Mai rar găseşti oameni care să îmbine cu atâta măiestrie cuvintele în zilele noastre. Şi o pot spune după aproape doi ani de colaborare şi câteva sute de proiecte implementate împreună cu Andra pentru Şcoala de Valori.

Deşi lucrăm de ceva vreme împreună, continuă să mă uimească cu atitudinea proactivă, priceperea şi rapiditatea cu care scrie articolele precum şi determinarea în respectarea termenelor limită – aş compara-o…cu un ceas elveţian. În plus, cuvintele sale transformă proiectele în poveşti şi participanţii în personaje pline de viaţă cu emoţii şi trăiri pe care le simţi doar citind. Toate astea vin într-un ambalaj plin de voie bună cu zâmbet la purtător, pasiune pentru ceai şi alergare.”

Corina Şeler, former Head of Marketing and Communication Şcoala de Valori


gabriela-gruianu-gambra“Andra este cel mai conștiincios și pozitiv freelancer cu care am lucrat vreodată. Scrie foarte frumos, aș putea spune cu căldură, cu blândețe și cu soare în cuvinte.

Pentru un om care stăpânește atât de frumos arta cuvântului scris, sensibil și cu veleități artistice, te-ai aștepta să aibă o abordare mai boemă a ordinii, a productivității, a punctualității. Ei bine, Andra este de o punctualitate rar întâlnită. Am lucrat cu ea într-o perioadă extrem de aglomerată și uneori haotică, timp de mai bine de jumătate de an, iar zilele stabilite pentru livrarea lucrărilor ei ne reaminteau că există ritm, punctualitate și promisiuni onorate la timp. O recomand cu căldură pe Andra, mi-aș dori să o am mereu în echipă!”

Gabriela Gruianu-Gambra, antreprenor, mentor & business coach


doro“Prin pasiunea noastră comună pentru ceai am ajuns să o cunosc pe Andra. Cu ajutorul ei am derulat campanii creative de promovare a ceaiurilor noastre şi nu numai atât.

Andra ne-a susţinut cu recenzii amănuntiţe, oneste ale produselor, cu feedback, idei noi şi serii fotografice foarte reuşite!”

Dorothea Kettler, D’Oro Tea


florin ghinda romania pozitiva“Andra este colega de încredere de la RomâniaPozitivă fără de care platforma nu ar fi ajuns la rezultatele de azi, dar poate și mai important, fără contribuția ei, RomâniaPozitivă nu ar fi avut energia și emoția pe care să o transmitem cititorilor noștri. Un antreprenor al cuvintelor şi om de nădejde, Andra aduce zâmbet și sănătate în acţiune şi atitudine.”

Florin Ghindă, RomâniaPozitivă


Pasiunea pentru scris mi-a dat ocazia să interacţionez cu oameni faini şi să lucrez cu ei pe diferite proiecte, fie prin recenzii pe blogul meu, fie prin articole scrise pentru diferite site-uri. Astfel, am strâns peste 6 ani de experienţă pe comunicare online şi social media. Colaborez sau am colaborat cu:

dOroTea_ logo centrul superfit scoala de valori logo eubio_logo     Metro-logo   laboratorul-de-cariere-logo     aromes noirs     brad craciun    link la primul job     click pe cariera     fabrica de cariere logo                   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.