CONCURS: Câștigă o înscriere gratuită la Semimaraton Buftea

Concursul s-a încheiat!

Câștigător este comentariul cu nr. 12 – Daria. Persoanele care au lăsat primele 5 comentarii vor primi fiecare câte un voucher de reducere. Felicitări și mulțumesc tuturor pentru participare! 🙂

Mă bucur de fiecare dată când aud de o nouă cursă de alergare, cu atât mai mult când se desfășoară aproape de București. Pe 1 octombrie 2017 Asociația Pegas Triatlon Club organizează prima ediție a Semimaratonului Buftea, cu probe de 21 km, 14 km și 7 km.

Ce are special această competiție?

Alergătorii de la probele de 21 și, respectiv, de 14 kilometri vor puncta în clasamentele probelor inferioare. Astfel, un sportiv înscris la cursa de 21 de kilometri, poate puncta și la probele de 7 și 14 kilometri (o buclă are 7 km, cei de la semi urmând s-o parcurgă de 3 ori). Alte detalii despre Semimaraton Buftea se găsesc pe www.buftea21km.ro (inclusiv harta traseului) și pe pagina de Facebook.

semimaraton Buftea 2017

Eu am alergat deja o dată la Buftea, la proba de ștafetă de la Duatlon și mi-a plăcut atmosfera, ba am ajuns și pe podium :D. Poți citi articolul aici.

La semimaraton n-o să pot participa, pentru că în acea zi voi fi la altă competiție, însă alături de organizatori am pus de-un CONCURS 🙂

PREMIUL este o participare gratuită la una dintre cele 3 probe de la Semimaraton Buftea, la alegere.

Cum participi la concurs

 • Până pe 13 septembrie 2017, lasă-mi un comentariu la acest articol cu câteva cuvinte despre cea mai frumoasă amintire a ta de la o cursă de alergare sau de la un antrenament.
 • Câștigătorul va fi ales prin random.org și anunțat pe 14 septembrie.
 • Te rog să foloseşti o adresă de e-mail validă la comentariu, pentru a te contacta în cazul câştigării invitației.
 • *BONUS: Primele comentarii postate vor fi și ele răsplătite, deci grăbește-te 😉

Mult succes!

13 thoughts on “CONCURS: Câștigă o înscriere gratuită la Semimaraton Buftea

 1. Oana Suditu

  Cea mai frumoasă amintire a mea este de la triatlonul Fara Asfalt la mare in 2015, unde am facut probele de alergare si bicicleta si am avut surpriza ca eu si coechipiera mea sa fim anunțate ca am iesit pe podium. A fost ceva neașteptat, mai ales că era prima dată când făceam două probe la un triatlon.

  Reply
 2. Cristi

  Unul dintre cele mai frumoase momente in/din alergare a fost duminica-03.09.2017 cand, dupa 20 de minute de alergare/ coborâre pe valea Cerbului prin vânt,ceata,ploaie,grindina si ce a fost pe acolo cerul s-a limpezit si a aparut curcubeul. Am si poza care confirma:)

  Reply
 3. Andreea Ana

  Bună! Cel mai frumos antrenament l-am avut pe Transfăgărășan, pe 3 iunie anul acesta, mai ales că a însemnat și primul meu semimaraton. Că teama de urși mi-a dat ceva energie în plus, că o mai motivam și pe mama să coboare din mașină și să alerge cu mine una-două sute de metri la intervale de 15 minute, că am vrut să-mi demonstrez că pot mai mult de 10k, e mai puțin relevant. A fost frumos cu totul și, pe lângă amintirea asta generală, am de atunci colajul cu pozele de la start, eu veselă pe borna kilometrică 102 și de la finish, eu leșinată pe borna kilometrică 81 🙂 Mulțumesc!

  Reply
 4. Valentin Dumitrescu

  Cea mai frumoasa amintire o reprezinta momentul in care am trecut finish-ul dupa cei 42 de km alergati la maratonul din Bucuresti, anul trecut. A fost o mare realizare pentru mine terminarea unei curse de o asemenea distanta.

  Reply
 5. Dumitrascu Ion

  Sunt in începător in ceea ce privește alergatul cu toate ca am vârsta de 40 de ani. Am inceput de anul acesta, de fapt de careva luni și am bifat 2 competiții : Urbatrol 2017 și Baneasa Fix Trail ( aici pot sa zic ca sunt puțin dezamăgit pentru ca am ratat/omis un punct de pe traseu și am alergat doar 7.8 km in loc de 10) . Dezamăgirea a fost mare pentru ca m-am antrenat destul de mult pentru aceasta cursa, timpul pe cei 7.8 km fiind de 3.59 min/km. Încerc sa îmi iau revanșa la următorul concurs la care m-am înscris Baneasa autumn trail , tot 10 km.
  Cu toate ca multi prieteni pun pe criza vârstei de 40 de ani și ca este ceva trecător, singurul regret e ca nu am inceput n-ai devreme cu aceasta pasiune.
  Spor la alergat!

  Reply
 6. Cristi

  Am o amintire foarte draga mie legata de un antrenament pe Iolanda Balaș. Mă încălzeam și i-am văzut alegând pe Alex Corneschi și Marius Ionescu. Era nefiresc ce ușor alergau cu un pace de 3. Picioarele lor se mișcau cu o sincronizare de ceas elvețian. Schimbat la momente predefinite locurile, când era unul în față, când celălalt.
  Îți poți imagina ce antrenament am făcut în acea zi.

  Reply
 7. radu

  Cea mai frumoasa amintire este cea de ieri de la Ciucas X3 cand am avut onoarea sa fiu intercut pe ultimii metr de nimeni altul decat cel mai bun akergator montan al Romaniei Viorel Palici. Asta da surpriza!!

  Reply
 8. Ionut

  …cel mai intens moment a fost terminarea primului ultramaraton la Tryavna Ultra dupa o cursa plina de peripetii, ploi torentiale, furtuni, dar si peisaje de vis …rezultatul …dragoste nemarginita de munte fie el parte din Carpati sau parte din Balcani. Intotdeauna priveste inainte …bucura-te de cursa …cu fiecare pas esti mai aproape de linia de sosire. 🙂

  Reply
 9. Codrin Constantin

  La 2×2 Race ai privilegiul unic de a te intalni , in cursa (inainte de vf Moldoveanu ), cu cei mai buni alergatori montani din Romania si nu numai !

  Reply
 10. Cornelia

  Eu imi amintesc de malul marii, la rasarit, cand m-am speriat de ceva iesit din mare, foarte aproape de mal. Erau delfini!

  Reply
 11. Daria

  Cea mai frumoasa amintirie ar fi la Retezat SkyRace , deoarece locul este minunat , peisajele de nedesceris , dar si vremea schimbatoare -timp de 3h a fost :vant puternic , ploi de vara atat cu gheata cat si cu grindina , ploaie torentiala , pe varf relativ ninsoare – . Insa ce nu pot uita e cum vantul mai avea putin si ma lua pe sus..am crezut ca o sa fiu SuperMan pt ca era sa pic si in gol alpin .. stancile foarte mici , alunecai usor , insa a fost cea mai frumoasa experinta !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.