Cum a fost 2013

În decembrie n-am apucat să fac un bilanţ pentru 2013, aşa că o să trag linie acum 🙂 Sunt entuziasmată de acest început de an şi îmi doresc să am sănătate, putere şi motivaţie să-mi îndeplinesc toate visurile. Asta vă doresc şi vouă!

Cam aşa a fost pentru mine anul de la care tocmai ne-am luat rămas-bun:

Ce m-a bucurat cel mai mult în 2013 a fost faptul că m-am apucat de cusut şi creat tot felul de minuni colorate din fetru, transformate apoi în broşe şi alte accesorii handmade.

accesorii-handmade-din-fetru-pentru-bradPentru 2014 o să continui cu fetrul, dar vreau să experimentez mai mult şi tehnica soutache, mai elegantă şi rafinată.

soutache-capriciu

Vara a fost energică tare, pentru că am reuşit să mă mobilizez şi să mă trezesc mai dimineaţă ca să ies la alergat în parc. Turele de lac au fost încununate în octombrie de primul meu semimaraton, o super-experienţă.

semimaraton bucuresti 2013

Anul trecut m-am plimbat în multe locuri wow şi am avut vacanţe de vis:

Am întâmpinat 2013 între două continente, la Istanbul. Am mers la hamam pentru prima dată şi m-am răsfăţat cu tot felul de bunătăţi turceşti.

istanbul

Aproape de Bucureşti am descoperit un loc tare frumos şi îngrijit, perfect pentru a petrece câteva ore departe de agitaţie: Palatul Mogoşoaia.

palatul-mogosoaia-vedere-dinspre-lac

Am reuşit să-mi îndeplinesc dorinţa de a revedea Sibiul, după mulţi ani, şi am rămas uimită de cât de liniştit şi prietenos este.

Sibiu-Piata-Mica

Din lista de vacanţe nu putea să lipsească Italia, unde am avut o surpriză plăcută şi am descoperit o bucăţică de Bologna, un oraş plin de viaţă.

cladiri-colorate-bologna

Toscana m-a întâmpinat cu o grămadă de sate şi orăşele pitoreşti. „Cea mai cea” a fost Siena

piazza-del-campo-siena

Florenţa era de mult pe wishlist şi am reuşit în sfârşit să o văd.

domul-vazut-din-torre-di-arnolfo

Surpriza plăcută a anului în materie de călătorii a fost Varşovia.

panorama-piata-palatului-varsovia

Ultima vacanţă a fost una extrem de leneşă şi relaxantă, în insula grecească Santorini, un mic paradis alb-albastru cu privelişti desprinse parcă din vis.

imerovigli-santorini-grecia

Ca să-mi amintesc mereu de aceste locuri speciale, am pus la un loc cele mai frumoase 80 de momente din vacanţe

case pe malul lacului como

În Bucureşti am descoperit o grămadă de cafenele, ceainării şi restaurante faine, pe care le-am adunat (în sfârşit!) într-un articol.

supa-de-brocoli-la-bistro-simbio

Cât despre blog, mă declar mulţumită, mai ales că acum are căsuţa lui, adică domeniu 🙂 Pentru 2013 îmi propusesem să fac câteva interviuri şi mă bucur că am reuşit să mă ţin de treabă. Ce a ieşit, vedeţi aici.

Am început să trimit mai des vederi şi gânduri prin poştă: am făcut schimb de ceaiuri şi de scrisori cu Raluca, am povestit cu Estela. Am primit mere şi vorbe bune de la Tea, de data asta live. Aş vrea tare mult să mă văd mai des cu prietenii dragi şi să vorbesc cu cei de departe, să nu mai fie dorul aşa mare.

scrisoare-si-ceaiuri

2013 a fost anul în care am supravieţuit 6 luni fără cumpărături. Şi a fost chiar bine 🙂 Am învăţat să mă gândesc mai bine înainte să cumpăr ceva şi de multe ori s-a dovedit că de fapt nu aveam nevoie de lucrul respectiv.

haine-magazin-florenta1

Pe plan profesional, finalul de an a însemnat ieşirea din zona de confort. Dar despre asta sper să vă povestesc mai multe cu altă ocazie 😛

Cum a fost pentru voi 2013?

8 thoughts on “Cum a fost 2013

 1. Cristina P

  Zau daca nu te apuca asa o doza de optimism cand vezi un articol de genu. Foarte , foarte fain 2013 al tau! Nici eu nu am stat rau 😀
  idem cu iesitul din zona de comfort la work, doar ca eu din ian am tinut-o tot asa :)))

  Reply
  1. Andra :) Post author

   Mă bucur, Cristina! 🙂 Încerc să fiu şi eu optimistă, deşi am şi ceva emoţii.
   Înseamnă că ai avut un an plin de provocări! La mine aşa o să fie ăsta de acum 🙂

   Reply
 2. O.

  În materie de călătorii te invidiez și te admir 😀 Eu n-am reușit decât o singură călătorie, în Grecia. E adevărat, am făcut diverse excursii cu ocazia asta, dar tot nu m-am plimbat cât aș fi vrut. În 2014 sper să merg mai mult prin lume.

  Reply
  1. Andra :) Post author

   Mulţumesc, Oana! Măcar ai avut o vacanţă pe cinste, memorabilă 🙂 Un 2014 cu multe călătorii de vis să ai!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.