Bistro Montignac – Full of Taste, Free of Guilt

bistro montignac UPDATE iulie 2012: Restaurantul s-a închis

Dincolo de fast food-urile ţipătoare şi restaurantele cu ospătari fără haz, Bucureştiul ascunde multe locuri în care te poţi bucura de o atmosferă destinsă şi de o masă delicioasă, preparată cu ingrediente adevărate. Bistro Montignac e unul dintre ele.

Imediat ce am aflat că s-a deschis Bistro Montignac în Bucureşti am fost curioasă să-l vizitez, având în vedere experienţa mea fericită cu metoda Montignac. Sunt sigură că mulţi nici n-ar zice că e un loc unde se mănâncă „de dietă”, ci un restaurant unde se pot savura preparate delicioase.

Interiorul emană un aer rafinat, fiind amenajat în culori calde, plăcute, de unde rezultă o atmosferă prietenoasă, cu muzică discretă şi în armonie cu locul. Mâncărurile nu sunt doar sănătoase şi săţioase, dar şi aranjate cu gust în farfurie; se vede atenţia la detalii. Din ce am înţeles, meniul va fi schimbat la fiecare câteva luni, pentru a se profita din plin de fructele şi legumele de sezon. O iniţiativă lăudabilă, care sper că se va şi materializa.

Bistro-ul găzduieşte şi un mini-shop cu produse şi cărţi Montignac. Cred că ar fi interesant ca meniul să conţină şi câteva informaţii despre Montignac şi indicele glicemic, pentru cei care vor să afle mai multe despre metodă.

Restaurantul se află undeva lângă Piaţa Amzei şi promite să fie un loc numai bun de răsfăţat nu doar papilele gustative, ci şi sănătatea.

bristo montignac2

bistro montignac1

Contact

Adresă: Strada George Enescu, nr. 10, Sector 1, Bucureşti

Facebook: http://www.facebook.com/BistroMontignac

Web: http://bistromontignac.ro

Program: Luni – Sâmbătă, de la 12:00 la 23:00

———-

 

Desigur că dacă ştim câteva chestii de bază despre alimentaţie şi ne bazăm pe bunul simţ putem să facem alegeri sănătoase cam în orice local. Ce apreciez însă la restaurantele de genul ăsta? Dărâmă mitul că a mânca sănătos înseamnă a ciuguli doar frunze fără gust şi demonstrează că prin creativitate şi pasiune mâncarea poate fi sănătoasă şi savuroasă în acelaşi timp

———-

Sursă imagini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.