Două locuri unde am mâncat bine în Timișoara

Fresh Kebab

Am aterizat la Timișoara pe o vreme ploioasă, după un zbor lejer printre norii supărați. Autobuzul de la aeroport ne-a lăsat la Punctele Cardinale, aproape de Bastion. Căutasem o locație apropiată pentru brunch și dintre toate am ales Fresh Kebab, după un criteriu cam superficial: cuvântul “fresh”. Din fericire, a fost o alegere bună.

Am stat ceva până să mă hotărăsc ce să iau. Până la urmă, m-am decis la un durum cu pui, un fel de kebab la lipie cu legume, salată și pui, cu un sos de iaurt lejer pe post de dressing, fără cartofi prăjiți sau ketchup. Nu mă întrebați care e diferența dintre durum și kebab, că nu știu 😀 A costat 12 lei și mi s-a părut mai mult decât convenabil, mai ales că a fost și gustos.

La Fresh Kebab am găsit o amenajare interioară drăguță, cu imagini și detalii verzi, un loc numai bun de lucrat sau stat la povești. Pereții cu citate motivaționale sunt de efect, nu m-aș fi așteptat să văd așa ceva într-un loc cu kebaburi. A fost o oprire plăcută și un start bun pentru mini-vacanța la Timișoara.

fresh kebab timisoara fresh kebab bastion timisoara fresh kebab timisoara bastion restaurant fresh kebab timisoara fresh kebab restaurant timisoara

Musiu

Ultima zi petrecută în Timișoara a fost perfectă. Cu plimbări, mirări și descoperiri pe străduțele din centru, plus un prânz pe cinste la Musiu, restaurant redeschis de curând, pe care l-am găsit pe Google. Când am ajuns acolo, pe la amiază, era ocupată doar o masă mare pe terasă și în rest, liniște.

După o salată bună-bună, am poftit și la un platou cu bunătățuri: brânzeturi, legume, salată, pateu de casă, gem, crackers și prosciutto (nu, nu l-am mâncat singură, a fost împărțit :P). Prețurile nu sunt foarte mici, dar pentru sărbătorit primii 100 km, merită.

Am dat gata prânzul delicios, printre multe mmmm-uri, apoi am pornit în explorarea interiorului. Mi-a plăcut ce am văzut, atât la parter, cât și în mansarda confortabilă, unde am remarcat scaunele diferite de pe la mese, cărțile și colțul perfect de citit.

terasa musiu timisoara terasa musiu timisoara gradina musiu timisoara interior restaurant timisoara musiu mansarda musiu timisoara interior musiu timisoara

Ce alte locuri faine mai știți prin Timișoara? Îmi fac deja lista pentru anul viitor 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.