Gânduri la început de vară

Dacă ultimele două săptămâni au trecut cu viteza luminii, weekendul trecut am respirat adânc şi am pus stop la “to do”-uri. Cu ocazia asta, am prins în plasa memoriei câteva amintiri ale unor trăiri mai vechi sau mai noi, pentru care sunt recunoscătoare.

Îmi încep unele dimineţi cu câteva ture de alergare pe malul lacului, când e linişte şi pace, iar parcul e doar al meu şi al celorlalţi alergători matinali :P, care mă motivează de fiecare dată. Fără cuvinte, ci doar prin exemplul propriu. Chiar dacă nu ne cunoaştem personal, vă mulţumesc!!!

Cum ar fi ziua fără un ceai bun? Am încercat câteva sortimente delicioase de la d’Oro Tea, iar “Inspiraţie budistă” mi-a mers la suflet. E un ceai de plante usor si parfumat, foarte potrivit pentru orice moment al zilei când simţi că ai nevoie de o pauză. Aici găsiţi recenzia completă.

jacob-se-hotaraste-sa-iubeasca

Cartea care însoţeşte ceaiul este cumpărată de la Bookfest şi am început deja s-o citesc. Pare promiţătoare. Îmi place mult stilul autorului, Cătălin Dorian Florescu, chiar dacă romanele lui sunt şi un pic triste. “Zaira” şi “Vremea minunilor” au fost pe gustul meu, aşa că mă aştept ca şi “Jacob se hotărăşte să iubească” să fie pe măsură. După ceva vreme în care am citit mai mult pe fugă, prin metrou, acum am avut vreme să stau pe-ndelete cu cartea în braţe şi să mă închid în coconul relaxant al lecturii. Zen!

De curând am primit crema naturală Egyptian Magic, renumită şi lăudată peste tot în lume, inclusiv la Hollywood. Este multifuncţională şi poate fi folosită pe post de cremă hidratantă pentru tot corpul, ca demachiant, pentru masaj, calmant pentru arsuri uşoare şi, în general, atunci când aveţi nevoie de o mângâiere delicată pe piele. Are un miros discret de ulei de măsline, iar până acum pot să spun că m-am împăcat de minune cu ea.

crema-egyptian-magic egyptian-magic-crema

Ulei de măsline, ceară de albine, miere, polen de albine, lăptişor de matcă, propolis. Vă vine să credeţi că are doar aceste ingrediente? 🙂

Nu în ultimul rând, m-am răsfăţat la greu cu cei 3C pe val: căpşuni, caise şi cireşe 😀

farfurie cu capsuni

Cum a fost începutul de vară pentru voi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.