Aparate de fitness în Parcul Titan

În ultimele zile am profitat de vremea perfectă de toamnă şi am ieşit în Parcul Titan la o mică alergare, aşa, înainte de sezonul rece. Nu mai fusesem de mult prin zonă şi am avut parte de o surpriză plăcută: s-au montat şi aici aparate de fitness!

Bănuiesc că se află de ceva vreme prin parc, dar pentru mine au fost oricum o descoperire minunată, chiar dacă le-am găsit mai târziu.

Aparatele de fitness se află chiar pe malul lacului, destul de aproape de blocuri. Cam asta ar fi zona, pe hartă:

aparate de fitness in parcul titan

Sunt vreo 8-9 aparate, iar la majoritatea pot lucra în acelaşi timp două sau chiar patru persoane. Sunt biciclete statice, steppere, aparate la care îţi poţi lucra muşchii braţelelor, picioarelor şi alte tipuri de aparate pe care mi-e cam greu să le descriu.

Am fost impresionată de faptul că cele mai multe aparate erau ocupate, iar o mare parte dintre persoanele care le foloseau erau de vârsta a treia, dar se mişcau sprintene şi bine-dispuse. Mai erau şi copii, câţiva părinţi mai timizi şi o atmosferă generală de bună-dispoziţie.

Oamenii sunt relaxaţi, nu există încrâncenarea din sălile de fitness, respiri aer proaspăt, neîncărcat de mirosuri de transpiraţie, te simţi mai liber, e distractiv şi ai şi o privelişte frumoasă în faţa ochilor – acestea sunt avantajele pentru care îmi place să fac mişcare în parc.

În concluzie, vă invit la o „încălzire” de toamnă târzie în parc!

PS: Da, aparatele de fitness se folosesc gratuit 🙂

0 thoughts on “Aparate de fitness în Parcul Titan

  1. Ioana

    Haha, tocmai am trecut pe langa ele acusi-acusi! N-am putut sa alerg da’ am mers destul de repede. Cred ca dau o tura si maine! 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.