Pont: stand generos cu mirodenii la Mega Image

stand-cu-condimente-mega-imageDe vreo câteva săptămâni, Mega Image şi-a îmbogăţit gama de condimente cu un stand de produse marcă proprie, unde a adunat mirodenii care mai de care mai exotice, alături de ierburi simple şi aromate. Pentru unele există chiar şi varianta bio.

Recipientele sunt destul de mici, perfecte dacă vreţi să încercaţi ceva nou, dar fără a risca să rămâneţi cu o cantitate prea mare de condimente în caz că nu sunt pe gustul vostru. În plus, le puteţi refolosi.

Pe lângă condimente „pure”, mai găsiţi şi mixuri pentru fripturi sau alte mâncăruri, pe care însă nu vi le recomand deloc, pentru că au şi chestii suspecte, gen monoglutamat.

Standurile sunt amplasate în mai multe locaţii Mega Image Bucureşti, printre care Mihai Bravu, Iancu de Hunedoara, Bucureşti Mall, Domenii etc.

Dacă mai ştiţi şi altele daţi de veste 🙂

—–

Dacă ţi-a plăcut acest articol şi crezi că poate fi util şi altora, dă un like & share pe Facebook 😉

—–

0 thoughts on “Pont: stand generos cu mirodenii la Mega Image

 1. Iulia Nanescu

  Hello,
  La nivel de condimente, prin Iasi gasesti ceva de calitate la CTS. Sunt norocosi in special cei innebuniti dupa piper, ardei, ciocolata cu ardei, ceai iute si alte bucurii de genul asta.

  Reply
  1. Andra :)

   La un moment dat exista un magazin CTS şi în Bucureşti, dar parcă între timp am auzit că s-ar fi desfiinţat. Nu ştiam că au avut şi ciocolată cu ardei, îmi place mult cea neagră şi picantă 🙂

   Reply
   1. sasha

    in Bucuresti la Venchi gasesti ciocolata neagra cu piper/ardei. E o ciocolaterie italieneasca pe langa Piata Victoriei. 🙂

    Reply
    1. Andra :)

     Mmm, îmi place ciocolata Venchi 🙂 Cu ardei iute nu cred că am mâncat de la ei, dar o ador pe cea neagră, cremoasă, cu multă cacao.

     Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.