“Salutul primăverii”, un ceai de fructe pentru orice anotimp

ceai-salutul-primaverii

Îmi plac infuziie de fructe deoarece sunt potrivite pentru orice oră din zi şi din noapte, plus că merg perfect atunci când ţi-e poftă de ceva dulce şi bun.

Ultimul ceai de fructe pe care l-am încercat este Salutul primăverii, cu o aromă zglobie şi proaspătă. Cum l-am văzut, mi-am imaginat o adiere plăcută şi suavă de parfum primăvăratic, copaci în floare şi un roz pal. După ce l-am încercat însă, mi s-a părut foarte puternic la gust, mai degrabă de vară decât de primăvară. Probabil “salutul primăverii” e unul de rămas bun 😀

Chiar dacă în poze culoarea pare foarte puternică, un roşu-rubiniu închis, în realitate nuanţa este mai blândă. Ca gust, nu predomină un fruct anume, ci este puţin acrişor, iar ca orice ceai de fructe se poate servi cu gheaţă, rezultând un cocktail răcoritor. Dacă îl vreţi mai tare, trebuie doar să lăsaţi ceaiul mai mult la infuzat. În plus, puteţi adăuga fructe proaspete pentru o variaţie de gust şi pentru un aspect mai jucăuş.Eu l-am servit în compania unei cărţi şi cu două piersici zemoase alături.

Voi cu ce preferaţi să vă acompaniaţi ceaiul?

d-oro-tea-ceai-salutul-primaverii

piersici-carte-si-ceai-salutul-primaverii

ceai-de-fructe-salutul-primaveri-d-oro-tea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.