Brunch gustos la Avido Bistro

Update noiembrie 2019: Avido Bistro s-a închis.

Sâmbetele încep de obicei pentru mine cu alergare. Îmi place să mă trezesc de dimineață, mai ales primăvara, când lumina e matinală, iar copacii înfloriți îmi dau și mai multă energie cu mirosul lor dulceag. Sunt avidă de aceste dimineți călduțe, parfumate, când îmi dau seama ce norocoasă sunt cu ce sunt acum.

La fel de mult entuziasm am și pentru prânzurile bune, într-o companie pe măsură. De data asta, a fost rândul unui local micuț și prietenos, al cărui meniu promitea o experiență culinară savuroasă: Avido Bistro.

Urmărisem bunătățile Avido doar online, așa că acum m-am bucurat să le am în fața mea, la dispoziția papilelor gustative. Am împărțit bucate bune și povești cu două ladies minunate și am putut să admir și alte feluri din meniu: platoul generos de mic dejun și sandvișurile calde cu bacon, brânză, salată și muguri de pin.

N-am ezitat prea mult și mi-am luat un curry de pui, ușor picant și colorat, cu orez alături. A fost foarte bun, iar porția mi s-a părut generoasă. Am ales un ceai din boboci de trandafir, al cărui miros m-a trimis cu gândul la unul de tei. Probabil pentru că nu sunt aromați artificial, infuzia are un gust mai discret.

Gazda a fost foarte drăguță și a avut răbdare până ne-am decis ce luăm. Ba mai mult, pentru că inițial spusese că nu mai are ceai oolong, dar ulterior l-a găsit, ni l-a oferit din partea casei 🙂

Locul este destul de micuț, cu câteva mese înăuntru și altele mai mici afară. Noi am ales să stăm în interior, lângă peretele albastru regal, decorat cu gânduri optimiste.

Ce mai este de menționat despre Avido Bistro, e că își iau o parte dintre ingrediente de la o fermă ecologică și pregătesc pâinea in-house, din dorința de a asigura o calitate ridicată a mâncărurilor și o alternativă sănătoasă la preparatele super-procesate.

Eu cu siguranță o să revin la Avido Bistro, pentru că am pus ochii pe o supă thai, care intuiesc că este foarte yum!

Adresă Avido Bistro: Calea Floreasca, nr. 91-111, București

Avido Bistro Meniu: https://www.facebook.com/pg/avidobistro/menu/

Facebook: www.facebook.com/avidobistro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.