Ne vedem la Semimaraton Buftea 2018! (+ cod de reducere)

După ce în aprilie am fost jumătate de ștafetă la Pegas Duatlon Buftea, la final de septembrie mă pregătesc să vizitez din nou acest oraș în interes alergător, de data asta pentru 21 km.

Semimaratonul Buftea – a doua ediție se întâmplă în 2018 pe 30 septembrie și vine cu 3 probe: 7, 14 și 21 km. La fel ca anul trecut, partea inedită la această competiție este că participanții de la probele de 14 km sau de 21 km intră și în clasamentul probelor inferioare. Asta înseamnă că dacă te înscrii la 21 km, de exemplu, poți fi premiat și pentru 7 sau 14 km, dacă te clasezi printre primii pe aceste distanțe. Mai multe șanse de a fi câștigător, deci.

semimaraton Buftea 2017

Traseul este format dintr-o buclă de 7 km care se parcurge o dată, de 2 sau de 3 ori, în funcție de proba aleasă. Din ce am văzut pe hartă, o parte din traseu este comun cu cel al duatlonului din primăvară, iar vreo 2 km sunt pe pământ, prin Domeniul Știrbey. 

Toate cele 3 probe iau startul la ora 11:00, așa că evenimentul e potrivit chiar și pentru cei mai puțin matinali 😀 În plus, fiind aproape de București, e ușor de ajuns pentru cei care locuiesc în capitală și vor o alternativă la aleile parcurilor, dar fără un drum lung.

Înscrieri

15 august 2018 este ultima zi în care vă puteți înscrie cu taxă redusă, după care aceasta crește. Totuși, puteți beneficia oricând de o REDUCERE de 10% din costul participării folosind codul zambet10 la înscriere 😉

Formularul de înregistrare îl găsiți aici: http://buftea21km.ro/inscriere/

Evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1897206147196741/

See you there!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.