Therme – spa, relaxare și plajă aproape de București

Am ajuns în sfârșit la Therme, după ce admirasem îndelung fotografiile de pe site-ul lor și de pe Facebook, tânjind la peisajul tropical, cu multă verdeață și zone de relaxare. Partea faină e că am fost într-o zi de luni, de dimineață, când nu era prea aglomerat. Nu vreau să mă gândesc cum e în weekend 😀

Therme Bucuresti

Theme se află aproape de capitală, în Balotești (după Aeroportul Otopeni, cum vii dinspre București), iar cel mai ușor se ajunge cu mașina. Există și autobuze speciale care merg acolo, cu plecare de la Eroilor și de la Floreasca. Mai multe găsiți aici (în partea de jos a paginii).

Complexul de relaxare este poziționat pe un teren vast, “în câmp”, cu o parcare imensă lângă. De departe chiar pare o oază în deșert 😛

Mi-au plăcut foarte mult conceptul și structura de organizare, cu mai multe zone de relaxare, dar și ideea cu brățări cu cip pe care se înregistrează ceea ce consumi în interior (nu trebuie să cari bani cash sau carduri, le poți lăsa la vestiare). Ingenios și sistemul cu dulăpioare care se deschid apropiind brățara de ele. Per total, arată foarte bine locul, e modern și profi.

Am ales zona The Palm. Nefiind așa pasionată de înot, saună sau stat la plajă, 3 ore mi-au fost arhi-suficiente ca să-mi fac o idee despre Therme. M-am bălăcit maxim, am stat la jacuzzi, am explorat toate colțișoarele unde am avut acces și am admirat vegetația luxuriantă. Palmierii înalți și orhideele m-au făcut să mă simt ca într-o destinație exotică.

piscina interioara Therme

Therme piscina Therme zona The Palm therme palmieri Therme piscina exterioara

Piscina interioară se continuă afară. Ah, apa din piscine are cam 1,25 m, deci și persoanele mai micuțe de înălțime se pot simți în siguranță, chiar dacă nu știu să înoate. Yeeey! :)) Eu am fost încântată de plaja cu nisip, care era pustie la acea oră, dar și de șezlongurile de toate felurile, atât la soare, cât și la umbră.

Am avut intrare liberă și la Galaxy, zona de familii, cu tobogane și loc de joacă pentru copii. Spre deosebire de calmul de la The Palm, aici era o întreagă nebunie, așa că am stat foarte puțin.

Mi-ar fi plăcut să prind apusul la Therme, cred că priveliștea e superbă când se aprind luminițele, iar afară e întuneric. Oricum, a doua oară aș veni doar însoțită de laptop sau o carte, altfel cred că m-aș plictisi :)) Dacă sunteți fan stat la soare, saună, masaj, înotat și lenevit, Therm e o alegere perfectă. Mie mi se pare un loc ideal ca birou pentru o zi”, cu o ambianță care stimulează creativitatea.

Therme interior

Tarife

Raportul preț-calitate mi se pare unul ok (găsiți aici tarifele), intrarea nu e deloc scumpă având în vedere aspectul complexului și serviciile. Oricum, nu e genul de loc unde să mergi zilnic, ci doar când vrei să te răsfeți în mod deosebit. Nu știu cum sunt prețurile în zona de food sau la bar, bănuiesc că poți lăsa muuulți bani dacă te relaxezi… total 😛 Oricum, doar pentru bronz, blăceală și chill chiar nu are sens să mai bați drumul până la mare, când există locșorul ăsta minunat.

Alte detalii, pe www.therme.ro și pe Facebook.

Ați fost la Therme? Impresii?

4 thoughts on “Therme – spa, relaxare și plajă aproape de București

  1. Tea

    Te astept sa mergem si-mpreuna! Eu am fost o data cu copilul (seara in timpul saptamanii) si sambata cand am lasat copilul cu tatal+socrii. Fu minunat singura, dar si cu bebe.
    Chiar imi doresc sa merg in gasca, putem combina cu un stay over sau macar cu un lunch in zona.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.