Apus superb peste Bucureşti, văzut de pe Crystal Tower

Pentru iubitoarea de panorame din mine, nimic nu poate fi mai plăcut decât să savurez priveliştea peste Bucureşti, la apus, într-o vineri seară de iulie când norii flirtează cu soarele şi vântul, luându-se la întrecere pe cer.

Cam ăsta a fost scenariul la un eveniment organizat de Beck’s, care a pus la cale 3 petreceri inedite în 3 locuri faine din Bucureşti: bowling la 72 m înălţime pe Heliportul Crystal Tower, campionat de mini-golf în galeriile de artă Artmark (Palatul Cesianu Racoviţă) şi show electro la Teatrul Elisabeta. Un mod creativ de a promova brandul, dar şi de a pune în valoare spaţiile respective, nu foarte cunoscute în peisajul bucureştean.

parcul-kiseleff-vazut-din-crystal-tower

Am urcat cu entuziasm în clădirea de birouri Crystal Tower pentru a doua oară, de data aceasta un pic mai sus decât Restaurantul Sole, unde fusesem acum ceva vreme. Încă din lift am căscat ochii de uimire privind la clădirile care deveneau tot mai mici, cu gândul la panorama de suuus de tot.

beck-s-eveniment-crystal-towerAm ajuns fix pe acoperişul clădirii, unde se află heliportul, un spaţiu deschis ce oferă cu generozitate o panoramă de 360 de grade asupra capitalei. Deşi se cam înnorase, am avut noroc de vreme fără ploaie.

Bowling-ul nu m-a atras, pentru că am fost prea ocupată să absorb frumuseţea din jur şi să mă minunez de desfăşurarea de case, copaci şi turnuri de sticlă, ce se întindea în faţa mea până hăt departe. Berea aurie oferită de sponsor s-a asortat minunat cu lumina blândă a apusului şi cu Bucureştiul atât de schimbat văzut de aici de sus.

Am prins ultimele raze ale soarelui spre asfinţit îmblânzind clădirile şi arborii, că până şi blocurile comuniste aveau o înfăţişare distinsă, prietenoasă. Ca de obicei, mi-am ascuţit privirea să identific câteva din simbolurile oraşului, acum alintate de lumina plăcută.

Sky Tower, întotdeauna o plăcere panorama-bucuresti-crystal-tower sky-tower-de-pe-crystal-tower

Parcul Kiseleff

apus-vazut-din-crystal-tower-bucuresti

Piaţa Presei şi Herăstrăul, în depărtare

vedere-spre-bucuresti-de-pe-crystal-tower

Piaţa Romană şi Hotelul Intercontinental

panorama-piata-romana-crystal-towe

Casa Poporului se ascunde…

casa-poporului-bucuresti-crystal-tower

Piaţa Victoriei

victoriei-din-crystal-tower

Blocuri şi străzi…

crystal-tower-panorama-bucuresti panorama-bucuresti-din-crystal-tower crystal-tower-priveliste-spre-bucuresti apus-crystal-tower

apus-bucuresti-crystal-tower

Soarele a făcut spectacol, jucându-se de-a v-aţi ascunselea cu norii şi, asemenea unui pictor talentat, ne-a oferit nişte culori şi forme superbe. Am plecat destul de devreme, însă încântată că am mai descoperit un punct de panoramă atât de special. AICI sunt şi alte imagini cu Bucureştiul văzut de la înălţime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.