O cană de fericire

Zilele şi săptămânile astea am senzaţia că trec cu viteza luminii pe lângă fiecare clipă şi mi-e tare greu să iau momentele pe rând şi să mă bucur de ele. Am nevoie de o perioadă de acomodare cu schimbările, în care să mă organizez şi să-mi găsesc locşorul.

Între timp, îmi ţine companie plăcută o cană generoasă şi portocalie, primită cadou, care mi-e tare dragă. E şi practică (are aproape 1 litru), şi simpatică – ce mi-aş putea dori mai mult? Datorită ei am început să beau mai multe lichide şi deja îmi dezvolt muşchii braţului tot ridicând-o :)) cana-mare-si-portocalie-cu-ceai

E cu fericire nu doar pentru că are culoarea portocalie, ci şi pentru că atunci când mă uit la ea zâmbesc şi-mi amintesc de omul din spatele ei, iar fiecare picătură de ceai e un fel de mini-pauză relaxantă.

Aşa că dacă nu consumaţi destule lichide, un truc ar fi să aveţi în permanenţă lângă voi, la îndemână, un recipient care vă place şi pe care să-l umpleţi cu ceai sau apă (nu cu energizante sau cola :P) şi cu siguranţă veţi fi motivaţi să vă hidrataţi mai bine. La mine a funcţionat!

6 thoughts on “O cană de fericire

 1. O Oană

  Sincer, ar trebui și eu să mă gândesc la un truc care să mă facă să beau mai multă apă. Am impresia că un recipient cu pai m-ar face să beau fără să mă gândesc de două ori. Caut ceva simpatic prin magazine de ceva vreme și tot nu găsesc.

  Reply
  1. Andra :) Post author

   Un pai altfel decât de plastic?
   Nu mi-ar fi trecut prin cap faza cu paiul, e şi asta o idee bună 🙂 La ceai merge perfect cu cele de fructe, eventual cu gheaţă, vara.

   Reply
 2. Ghindaa

  Eu am o carafa de 1 l, din sticla (e pt. vin) pe care o folosesc ca sa beau constant apa cu lamaie, fara zahar.Inclusiv noaptea.

  Reply
  1. Andra :) Post author

   Ah, sunt geniale carafele, văzusem la un moment dat una foarte faină, transparentă, pentru limonadă. Şi cred că merg perfect cu un pai 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.