Recomandări cu zâmbet (3)

recomandari cu zambet - 3

#event

În weekendul 10-11 martie 2018, la Palatul Universul București are loc Spring Yoga Festival, un eveniment cu clase și conferințe de yoga, dar și terapii complementare pentru armonizarea minții și corpului.

Ce m-a atras la acest festival e varietatea stilurilor de yoga propuse, astfel că atât începătorii (ca mine), cât și cei care sunt deja familiarizați cu această formă de mișcare pot găsi ceva pe gustul lor. Reenergizare, remodelare a corpului, postură corectă, reafirmare a puterii interioare și relaxare sunt doar câteva dintre efectele și stările promise pe parcursul claselor. 

Detalii despre clase și participare, pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/247570682444982/ 

#book

Dintre cărțile citite de curând, m-a captivat “Certitudine” de Madeleine Thien. E o poveste cumva tristă, țesută între prezent și trecut, care ne poartă prin Borneo, Amsterdam și Vancouver, pe alocuri cu fundal de război. Personajele scot treptat la lumină adevăruri dureroase și chiar dacă finalul nu e surprinzător, mi s-a părut impresionantă.

#tea

În ultima perioadă am primit cadou o mulțime de ceaiuri bune, de toate felurile. Caramel Beurre Salé, un ceai negru cu aromă de caramel, a ieșit câștigător la gust. Pentru că în mod obișnuit nu beau ceai negru, îmi rezerv acest răsfăț pentru wekenduri, când îl savurez amestecat cu mult lapte. Am văzut și pe la noi sortimentele de ceaiuri Terre d’Oc, în magazinele Mega Image de tip concept store.

ceai negru cu caramel

#food

În general, soia este văzută ca un produs de compromis pentru vegetarieni și vegani. Deși mănânc și carne, mai gust și tofu sau chiar boabe de soia gătite, pur și simplu pentru că îmi plac. Am descoperit de curând la Kaufland un iaurt de soia foarte bun, care se întâmplă să fie și ecologic. Eu îl prefer pe cel simplu, însă au văzut că au și un sortiment cu vanilie.

L-am combinat cu niște căpșuni congelate și a ieșit o minunăție de gustare.

iaut soia kaufland

#place

Am adunat multe ieșiri în weekenduri, timp în care am avut ocazia să descopăr noi locuri faine de prin București. La d20 Urban Bistro am mâncat o salată delicioasă cu halloumi, quinoa și rodie și mi-au plăcut atmosfera chill plus decorul relaxat. Mai zic doar atât: pasionații de burgeri vor găsi în meniu câteva opțiuni interesante.

d20 salata cu halloumi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.