CONCURS: Câştigă bunătăţi naturale de la Fares!

Update: Am extras câştigătorii 🙂 Felicitări!

Update 2: Pentru că una dintre participante a mai câştigat un concurs Fares pe un alt blog, am făcut o nouă extragere pentru premiul de 100 de lei.

 • nr. 38 – marinush – 50 lei în produse Fares
 • nr. 28 – Rosulescu Eugenia nr. 53 – George M. – 100 lei în produse Fares
 • nr. 50 – Veronica – 150 lei în produse Fares

castigatori-concurs-fares

Despre Fares şi ceaiurile lor am mai povestit în iarnă, când am primit un pachet-surpriză cu bunătăţi de tot felul, pe care încă le savurez cu poftă. Acum, pentru că se apropie Paştele, cei de la Fares au pus la cale o campanie-concurs, astfel că îţi poţi alege tu singur cadoul, după pofta inimii.

faresPremii

La acest concurs avem 3 premii de dat, aşa că vom extrage 3 norocoşi, care vor câştiga:

 • 150 lei în produse Fares, la alegere
 • 100 lei în produse Fares, la alegere
 • 50 lei în produse Fares, la alegere

Produsele se aleg de către fiecare dintre cei 3 câştigători desemnaţi, din cele aflate pe stoc în magazinul online Fares (preţul este cel afişat la produsul respectiv).

Cum participi?

O singură condiţie: intră pe www.fares.ro şi alege un produs pe care ţi-ar plăcea să-l încerci sau spune-ne care este produsul tău preferat, indiferent că e vorba de ceaiuri, tincturi, creme, siropuri etc. Lasă un comentariu la această postare în care să menţionezi link-ul produsului respectiv. Vor fi luate în considerare doar comentariile care menţionează cel puţin un link.

Important!

 • Câştigătorii vor fi aleşi prin www.random.org. Ultima zi în care poţi participa la concurs este 10 aprilie 2015, iar norocoşii îi aflăm ziua următoare.
 • Te rog să foloseşti o adresă de e-mail validă la comentariu, pentru a te contacta în cazul câştigării premiului.
 • Dacă un câştigător nu răspunde la e-mail în termen de 24 de ore, se va alege o altă persoană în locul său.
 • Participând la acest concurs, îţi dai acordul pentru ca adresa ta de e-mail să fie inclusă în baza de date a celor de la Fares, pentru a primi informaţii şi noutăţi.
 • Premiile vor fi expediate de Fares, prin curier, doar la adrese din România.
 • Dacă mai participi la un concurs Fares de pe un alt blog şi eşti foarte norocos, fiind desemnat câştigător de mai multe ori, ai dreptul la un singur premiu.

62 thoughts on “CONCURS: Câştigă bunătăţi naturale de la Fares!

 1. Alexandra

  Buna dimineata! 🙂

  Ar trebui sa scriu un comentariu foarte lung, ca sa pot lista toate ceaiurile mele preferate de la Fares. Dar exista unul care imi aduce mereu aminte de ierni friguroase din perioada facultatii, cand abia asteptam sa ajung in camin dupa cursuri si sa-l savurez 🙂 Este vorba despre ceaiul de iarna:

  http://fares.ro/produs/ceai-de-iarna/

  Reply
 2. Cornelia

  Eu caut permanent uleiurile esentiale de la Fares pentru ca sunt si de uz intern, astfel incat se pot folosi si pentru a fi combinate cu miere ca tratament pentru afectiuni respiratorii, dar si pentru sacul de aspirator. Preferatele mele sunt uleiurile de eucalipt, pin si lavanda: http://fares.ro/assets/catalog/#/30
  Multumim pentru concurs!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.