Ianuarie, cu drag

Anul acesta a început pentru mine blând şi lin, alături de oamenii dragi. După un revelion petrecut acasă, pe 1 ianuarie am ieşit un pic la plimbare şi am gustat din liniştea unei zile cum rar vezi în Bucureşti. Parcă totul se mişca în reluare, fără grabă, ca şi cum timpul a petrecut şi el prea mult şi acum se odihneşte tacticos la umbra clipelor. Deşi a lipsit zăpada, deci şi bulgăreala, a fost oricum o seară perfectă, de trecut în jurnalul de bucurii.

Pentru cină ne-am oprit la La Brasserie, micul bistro de la Capital Plaza Hotel, pe lângă care trecusem de atâtea ori. Am stat pe o canapea confortabilă, iar până am aşteptat să vină mâncarea am dezlegat un mini-rebus aflat pe masă, sub formă de suport pentru farfurii – ingenioasă idee 😀 Teoretic, rezolvările se găseau în meniu, însă a trebuit să scotocim un pic şi prin minte şi pe net ca să-i dăm de cap.

capital-plaza-hotel-la-brasserie

salata-de-pui-la-brasserie

la-brasserie-capital-plaza-hotel

supa-la-brasserie

supa-de-telina-la-brasserie

vinuri-la-brasserie

Apropo de ce ziceam aici, pentru mine clipele astea de savurat o mâncare şi purtat o conversaţie plăcută, urmate de o plimbare pe străzi cu case vechi, înseamnă bucurie pură. Şi sper ca anul acesta să fie cel puţin la fel de multe, de intense şi de frumoase ca în 2013 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.