Răsfăţuri bio pentru trup şi suflet

Anul acesta am continuat să fac paşi mici, dar siguri, spre produse mai sănătoase. Sunt adepta tranziţiilor uşoare, aşa că nu mi-am propus să schimb totul dintr-o dată, ci să mă documentez şi să mai încerc chestii noi. Şi ocazii au tot fost 🙂

Am început cu piatra de alaun ca deodorant, iar apoi am descoperit alte cosmetice naturale, aşa că am devenit tot mai interesată de această lume a produselor de îngrijire bio. Etichetele cosmeticelor obişnuite încă mi se par scrise într-o limbă străină, însă am învăţat că e bine să mă feresc de parabeni şi ftalaţi şi, pe cât posibil, să aleg produse mai simple, dar de calitate.

Ce-i drept, prefer să mă concentrez pe cosmeticele de îngrijire. Nu folosesc fond de ten, iar când vine vorba de buze, le las libere să lipească pupici dulci fără să lase urme de ruj. Prefer machiajul discret, cât mai natural. În schimb, îmi ador strugurelul cremos, pe cale îl folosesc mai ales iarna sau când vremea devine aspră. Îmi place să am un demachiant bun, cu care seara să-mi şterg urmele de praf, supărare şi să alung oboseala de peste zi, după care să mă dau cu o cremă parfumată şi să mă bag în pat, între pături colorate şi călduroase, cu mintea deschisă la vise frumoase.

lumanare de masaj bioaddict

Unul dintre blogurile pe care citesc cu drag este Bioaddict, unde Iulia adună tot felul de informaţii interesante despre beneficiile produselor naturale şi despre frumuseţea impulsionată de sănătate. De curând, pe bioaddict.ro s-a deschis un magazin online de cosmetice bio, numai bun de clătit privirea şi de făcut wishlist-uri cu bunătăţi.

bioaddict

Aici găsiţi produse pentru toate gusturile şi poftele: de make up, creme, săpunuri, deodorante, loţiuni, geluri de duş, şampoane, lumânări pentru masaj şi alte răsfăţuri care aşteaptă să fie descoperite. Nu doar pentru femei, ci şi pentru bărbaţi şi copii. Cosmeticele sunt fabricate în Franţa şi sunt certificate organic sau natural, de organisme precum Ecocert şi Cosmebio, care garantează cea mai bună calitate a produselor.

Mie mi-au atras atenţia nişte seturi foarte simpatice pentru oferit cadou. Cum vă sună Escapade Gourmande sau Escapade Relaxante? Deja am zburat cu gândul la Provence şi la atmosfera cochetă de acolo, cu parfumuri sălbatice, lavandă, culori blânde şi câmpuri verzi mirosind a libertate…

sapun de marsilia bioaddict

Revenind 😀 Mi-au mai făcut cu ochiul apa termală Gamarde şi un lapte hidro – demachiant – cum spuneam şi mai sus, îmi place să-mi simt faţa curată, mai ales seara, după o zi lungă. Am văzut chiar şi piatră de alaun sub formă de deodorant stick, pe care o recomand tuturor.

Cum sunt preţurile?

Pe bioaddict.ro găsiţi şi produse mai scumpe, peste 100 de lei, dar şi cosmetice la preţuri convenabile, de 15-30 de lei. Dacă încă nu sunteţi convinşi de beneficiile produselor bio şi nu doriţi să investiţi prea mult pentru început, puteţi începe cu acestea care au preţuri mai mici. Vă puteţi satisface curiozitatea de a încerca cosmetice naturale pe propria piele şi de a vedea apoi rezultatele. Majoritatea produselor sunt importate direct, fără intermediari, aşa că veţi avea surpriza să descoperiţi aici tot felul de reduceri şi promoţii.

Apropo de promoţii: pentru a sărbători lansarea, în perioada 15 septembrie – 30 octombrie 2013 bioaddict.ro oferă, la prima comandă făcută, 25 de lei în puncte bonus, ce pot fi folosite la urmatoarea comandă. În plus, pe lângă punctele bonus, puteţi câştiga şi 10% în puncte de fidelitate. Mai multe detalii despre campania de deschidere şi programul de fidelitate găsiţi aici.

visu historique bioaddictPoate că nu vom reuşi dintr-o dată să înlocuim total cosmeticele obişnuite cu unele naturale sau bio, însă eu zic că e bine să încercăm să găsim alternative mai bune măcar la cele pe care le folosim frecvent sau chiar zilnic.

Şi, cel mai important, să ne păstrăm mintea deschisă şi curiozitatea alertă.

Aţi încercat cosmetice bio? Obişnuiţi să folosiţi astfel de produse?

2 thoughts on “Răsfăţuri bio pentru trup şi suflet

  1. Tea Slabeste

    Stiu ca esti in conjeu insa.. e V for Verde weekendul urmator – aviz amatorilor. Si prima editie a fost cam misto 🙂 Stiu ca am stat acolo toata ziulica

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.