Fresh Kebab
Am aterizat la Timișoara pe o vreme ploioasă, după un zbor lejer printre norii supărați. Autobuzul de la aeroport ne-a lăsat la Punctele Cardinale, aproape de Bastion. Căutasem o locație apropiată pentru brunch și dintre toate am ales Fresh Kebab, după un criteriu cam superficial: cuvântul “fresh”. Din fericire, a fost o alegere bună.
Am stat ceva până să mă hotărăsc ce să iau. Până la urmă, m-am decis la un durum cu pui, un fel de kebab la lipie cu legume, salată și pui, cu un sos de iaurt lejer pe post de dressing, fără cartofi prăjiți sau ketchup. Nu mă întrebați care e diferența dintre durum și kebab, că nu știu 😀 A costat 12 lei și mi s-a părut mai mult decât convenabil, mai ales că a fost și gustos.
La Fresh Kebab am găsit o amenajare interioară drăguță, cu imagini și detalii verzi, un loc numai bun de lucrat sau stat la povești. Pereții cu citate motivaționale sunt de efect, nu m-aș fi așteptat să văd așa ceva într-un loc cu kebaburi. A fost o oprire plăcută și un start bun pentru mini-vacanța la Timișoara.
Musiu
Ultima zi petrecută în Timișoara a fost perfectă. Cu plimbări, mirări și descoperiri pe străduțele din centru, plus un prânz pe cinste la Musiu, restaurant redeschis de curând, pe care l-am găsit pe Google. Când am ajuns acolo, pe la amiază, era ocupată doar o masă mare pe terasă și în rest, liniște.
După o salată bună-bună, am poftit și la un platou cu bunătățuri: brânzeturi, legume, salată, pateu de casă, gem, crackers și prosciutto (nu, nu l-am mâncat singură, a fost împărțit :P). Prețurile nu sunt foarte mici, dar pentru sărbătorit primii 100 km, merită.
Am dat gata prânzul delicios, printre multe mmmm-uri, apoi am pornit în explorarea interiorului. Mi-a plăcut ce am văzut, atât la parter, cât și în mansarda confortabilă, unde am remarcat scaunele diferite de pe la mese, cărțile și colțul perfect de citit.