Clujul încurajează mișcarea: Complexul Sportiv Gheorgheni

Cele două zile petrecute la Cluj înaintea maratonului au fost peste măsură de leneșe, așa că n-am explorat multe locuri noi și nici fotografii n-am făcut. Desigur, a existat o excepție, căci nu se putea ca dragul de Cluj să nu-mi rezerve o surpriză plăcută. 

De Complexul Sportiv Gheorgheni am aflat de la o prietenă din Cluj. Locația părea departe și afară era înnorat, dar după ce am scotocit un pic pe net și am văzut fotografiile, am decis că merită o șansă. Complexul ocupă o suprafață de 9 hectare și s-a deschis la final de 2016, printr-o investiție din fonduri publice. Se află aproape de Iulius Mall Cluj-Napoca, iar accesul e GRATUIT.

Ce găsești la Complexul Sportiv Gheorgheni?

Cam de toate: terenuri de mini-fotbal, badminton, tenis, baschet și beach volei, popice, tenis de masă, pistă de biciclete, spații de joacă, bănci și alei de plimbări, pistă de alergare, parkour, paintball, zonă de cățărat, pistă de role, aparate de fitness șiii… chiar un Parc Aventura! Când am fost noi, nu era deschis, fiind încă destul de frig afară, însă spațiul arăta promițător.

Mie mi-au atras atenția aparatele de fitness, un pic diferite de cele pe care le găsești de obicei în parcuri. Poți să încerci să ghicești cum se folosesc aparatele mai ciudate sau poți să citești direct instrucțiunile expuse pe panouri. M-a surprins plăcut zona pentru seniori, cu aparate dedicate, pentru a exersa mobilitatea. Scara pentru degete e o idee tare de tot 🙂

O parte din facilități sunt disponibile pe bază de rezervare, în timp ce la altele nu e nevoie de așa ceva (detalii, în regulament), însă în ambele situații nu plătești nimic. De ținut minte că trebuie să îți aduci de acasă mingi, palete, role, echipament etc.

Denumirea Complex Sportiv Gheorgheni nu sună foarte bine, un termen fancy în engleză probabil că ar fi atras mai mult atenția. Glumesc :)) Indiferent de nume, e un loc foarte fain să petreci o zi activă, în mișcare, cu familia, copiii și prietenii. Good job, Cluj!

Complex Sportiv Gheorgheni

Facebook

Web: http://complexsportivgheorgheni.ro

Adresă: str. Alexandru Vaida Voevod nr. FN, Cluj-Napoca (aproape de Iulius Mall)

Program

  • 1 noiembrie – 31 martie: de duminică până joi între orele 10:00 – 20:00, iar vineri și sâmbătă între orele 10:00 – 21:00.
  • 1 aprilie – 30 octombrie: de luni până vineri între orele 09:00 – 22:00, iar sâmbătă și duminică între orele 10:00 – 22:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.