Ataellier, regatul imprimeurilor colorate

Îmi plac mult de tot imprimeurile. Florale, cu aer oriental, cu spirale şi cercuri, forme geometrice, linii în zig zag aşternute îndrăzneţ pe bluze sau rochii. Ador detaliile, combinaţiile de culori şi mi se pare că mă reprezintă foarte bine: o tornadă de nuanţe de tot felul, amestecate cu bun gust. Ca să vă convingeţi, cam aşa arată o parte “imprimată” din garderoba mea:

imprimeuri colorateNu, leopard nu am 😛

Având în vedere pasiunea asta pentru imprimeuri şi asocieri curajoase de culori, m-am bucurat de invitaţia celor de la Ataellier, un magazin de haine şi accesorii pentru femei, la o sesiune de shopping.

magazin-ataellier

Aşadar, într-o vineri seară, m-am îndreptat spre Ataellierul din Sun Plaza, cu chef de explorat texturi şi culori, după o săptămână plină. Înainte făcusem o vizită şi în magazinul online, unde sunt expuse cele mai noi colecţii de rochii, fuste, bluze, sacouri, pantaloni şi accesorii. Însă cum prefer de 1000 de ori cumpărăturile live în locul celor online, am fost încântată să pot vedea hăinuţele într-un magazin real. Îmi place să ating şi să văd de aproape materialele, plus că rar se întâmplă să se potrivească mărimile.

Magazinul este situat într-o zonă mai discretă a mall-ului, pe unde de obicei nu am drum. Ataellier scoate colecţii limitate, cu doar câteva produse, care merg pe principiul “sofisticat, pur, feminin”. Am descoperit foarte multe modele, iar pe lângă imprimeurile jucăuşe care mă încântă atât, am văzut şi ţinute mai sobre, atât de zi, cât şi de seară, toate cu accent pe latura elegantă a feminităţii – nuanţe fresh, romantice, imprimeuri mari şi colorate sau, dimpotrivă, discrete, croieli moderne, dar şi clasice. Am apreciat faptul că întreaga paletă de culori se regăseşte în îmbrăcămintea şi accesoriile din magazin, nu doar cele în trend. Există şi mărimi mai mari – unele cam prea mari pentru mine, am constatat 😀

Colierele şi eşarfele sunt aranjate frumos prin magazin şi condimentează ţinutele expuse – o plăcere să le priveşti, iar hainele imprimate sunt alternate cu cele simple, în funcţie de paleta de culori.

esarfa-si-rochie-ataellier ataellier-magazin rochie rosie ataellierdesign-ataellier

Mi-am ales doar rochii şi bluze – aţi ghicit – cu imprimeuri, pe care le-am probat în cabina luminoasă. Câştigătoarea a fost o bluziţă flu-flu, cu o parte vaporoasă, colorată, îmbrăcată de margini bluemarin şi asortată perfect cu blugii de pe mine. Cu ajutorul ei, sper să aduc soarele înapoi, măcar pentru câteva zile 🙂

bluza-imprimeuri-ataellier

Ataellier are magazine în Sun Plaza, Mega Mall şi Cora Lujerului din Bucureşti. Şi doamnele din Constanţa sunt norocoase, Ataellier fiind prezent în Maritimo Center.

magazin-ataellier-sun-plaza

Ataellier

Web: www.ataellier.ro

Facebook: www.facebook.com/ataellier.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.