Linişte, în sfârşit

“Drink your tea slowly and reverently, as if it is the axis on which the world earth revolves – slowly, evenly, without rushing toward the future. Live the actual moment.”

Thich Nhat Hanh

După o perioadă agitată şi aproape o săptămână în care am fost non-stop pe fugă, de n-am reuşit să beau nici măcar un ceai în tihnă, a venit în sfârşit vremea să-mi iau revanşa.seara-linistita-cu-carte-si-ceaiAşa că în seara asta am făcut o baie parfumată, am băut două căni de ceai în sunet de muzică zen, am savurat vişine (congelate), am frunzărit o carte despre schimbare (!) şi, în general, am visat cu ochii deschişi la cât de mult o să dorm în perioada următoare.

Bine, nu doar asta. Mi-am făcut deja bagajele şi abia aştept să ajung la Tulcea, să-mi văd orăşelul, pe ai mei, dar şi să citesc cu poftă şi să cos noi accesorii colorate din fetru. N-am mai apucat să vă povestesc: la târgul de Crăciun de la Aristocats Bistro a fost fain, chiar dacă puţini vizitatori, iar unele dintre broşele făcute de mine şi-au găsit căsuţe noi, deci mă declar mulţumită. Îmi propun să mă ţin de obiceiurile ăstea creative şi în 2014 🙂accesorii colorate din fetru handmadeDeci weekendul ăsta a fost calm, cu oameni dragi-dragi, mai noi şi mai vechi, cu poveşti, cadouri şi fotografii. Am fost cuminte, se pare, altfel nu-mi explic de ce am primit atâtea daruri frumoase şi pe gustul meu, de la oameni de departe (geografic vorbind) şi de la cei de lângă mine 😛

Nu-mi vine să cred că deja vine Crăciunul, parcă nici n-am simţit cum a trecut decembrie. O fi şi din cauză că am cumpărat mai din vreme majoritatea cadourilor, iar acum am ocolit magazinele, aşa că n-am prea avut treabă cu aglomeraţia.

Voi ce-aţi mai făcut în ultima perioadă? Ce vreţi să vă aducă Moşul?

10 thoughts on “Linişte, în sfârşit

 1. O.

  Ce frumos că ai personalizat fiecare accesoriu cu povestioara lui 🙂 Mi se pare că acum intru și eu într-o perioadă liniștită, relaxantă; abia apuc să stau în pat și să citesc ce vreau eu.

  Crăciun fericit și liniștit îți doresc! 🙂

  Reply
  1. Andra :) Post author

   Mmm, şi eu abia aştept să stau sub pături şi să citesc! Până atunci, o să mă mulţumesc cu câteva ore bune de lectură în tren :))
   Crăciun fericit şi ţie, Oana!

   Reply
 2. Monica

  Andra, sarbatori cu lniste si odihna. Si iti doresc un an nou plin de vise implinite! Te pup si te imbratisez cu drag!
  ps. sper sa ne vedem la un ceai in 2014 😀

  Reply
 3. Anca Slowaholic

  În sfârșit! Mă bucur că ai puțin timp să te ohinești, pentru că asta îți dorești. Îmi plac lucrușoarele făcute de tine. Sunt vesele și pline de energie pozitivă! 🙂
  Eu vreau să îmi aducă Moșul o pijama călduroasă, pufoasă și comodă și somn adânc, odihnitor. 🙂 🙂 🙂
  Crăciun Fericit, draga mea! Pupici 🙂

  Reply
  1. Andra :) Post author

   Mulţumesc de aprecieri, dragă Anca 🙂
   Somn vreau şi eu de la Moşul, să sperăm că are pentru destul amândouă :)) Şi dacă stau să mă gândesc bine, o pijama călduroasă merge perfect, pentru un somn şi mai profund.
   Pup & hug 🙂

   Reply
 4. Miky

  sa inteleg ca toata lumea a avut o saptamana nebuna. la mine a venit deja Mosul, acum vreo doua ore (ce inseamna sa fii cuminte :D)
  Craciun fericit!

  Reply
  1. Andra :) Post author

   Şi la mine a venit Moşul mai devreme 😀 Iar apoi şi-a trimis şi ajutoarele cu cadouri, că au fost prea multe :))

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.