Bohemia Tea House – ceai şi relaxare în sunet de pian

La ceainăria Bohemia am fost prima dată prin iarnă, la puţin timp după ce se inaugurase, şi am repetat experienţa acum câteva zile, într-o seară perfectă de primăvară târzie. Din stradă pare o cladire mică, însă când treci pragul căsuţei violet descoperi un spaţiu foarte generos, cu separeuri perfecte pentru petrecut alături de prieteni.

Un mic magazin cu ceaiuri te invită să pătrunzi în lumea simplă dar fascinantă a acestei băuturi, iar alături, în camere cochete, poţi să savurezi câteva din bunătăţile locului. Magia nu se termină însă aici. După ce urci pe scări, te trezeşti într-o mansardă mare-mare, cu multe perne-fotolii în care îţi vine să te culcuşeşti şi să leneveşti toată seara. Asta dacă nu vrei să joci boad-games, cărţi, scrabble sau să citeşti ceva din cărţile de pe rafturile ceainăriei. 

Dacă vrei să ieşi la aer, ai la dispoziţie curtea din spate, împodobită cu vegetaţie şi flori şi păzită de un ditamai motanul. Aici, câteva mese, scaune şi canapele te îmbie să te faci comod şi să asculţi muzica live de la repetiţiile studenţilor la Conservator, aflat alături. Un perete este împodobit cu o pasăre-de-ceai, mai exact un păun boem şi visător.

bohemia tea house

pasare la bohemia tea house

Meniul ispiteşte cu ceaiuri, calde sau reci, în funcţie de preferinţă, limonadă, cafele, gustări, fructe uscate şi dulciurele.

meniu bohemia tea house

ceai la bohemia tea house

Farmecul locului este pus bine în evidenţă de gazda primitoare şi prietenoasă, care te invită să cunoşti ceainăria şi povesteşte cu drag despre evenimentele ce au loc aici. Pentru că Bohemia Tea House se vrea a fi un spaţiu cultural, nu doar un loc în care pur şi simplu te duci şi bei ceai. Fie că e vorba de expoziţii, proiecte literare sau cursuri de pictură, ceainăria îşi propune să-i atragă pe iubitorii de artă, care ştiu să preţuiască frumosul.

tablou bohemia tea house

—————–

Adresă: Str. Poiana Narciselor, nr. 1 (lângă Conservator), Bucureşti

Facebook: http://www.facebook.com/bohemiatea

Web: http://www.bohemiatea.ro/

2 thoughts on “Bohemia Tea House – ceai şi relaxare în sunet de pian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.