eBook: Gânduri la plimbare în București

A fost nevoie de o vacanță la Roma, acum aproape 6 ani, ca să descopăr comorile ascunse ale Bucureștiului, dincolo de blocurile cenușii, reclamele prea țipătoare și alăturarea nu întotdeauna inspirată de stiluri arhitecturale. Capitala Italiei m-a făcut să fiu mai conștientă de ce se află în jurul meu și mai curioasă în a descoperi colțuri urbane uitate.

De atunci, am surpris o mulțime de clădiri, parcuri și străzi ale Bucureștiului. Pe unele le-am păstrat pentru retina și sufletul meu, în timp ce pe altele le-am împărtășit cu voi aici, pe blog. Ultima plimbare foto s-a întâmplat în miez de primăvară, într-un weekend surprinzător de cald, pe străduțele dintre Victoriei și Aviatorilor, în cartierul Cotroceni și în centrul vechi. Așa am creat eBook-ul “Gânduri la plimbare în București”, o colecție de imagini și idei desprinse din orașul meu adoptiv.

Fotografiile le-am făcut cu un aparat foto Nikon D3200.  

Mulțumesc Nikon că mi l-a lăsat pe mâini mai bine de o săptămână! 🙂

Recunosc că m-am simțit un pic intimidată de el, eu fiind obișnuită cu un aparat foto micuț, simplu și neperformant. Însă până la urmă am reușit să-l îmblânzesc, cât de cât.

De ce eBook-ul “Gânduri la plimbare în București”?

Văzând fotografiile făcute, fiecare cadru surprins m-a pus pe gânduri și m-a provocat să mă întreb ce m-a atras la el. Ce anume din peisajul urban mi-a captat atenția și de ce? Așa că am însoțit majoritatea fotografiilor cu un titlu, un citat sau un gând, în funcție de starea de spirit pe care mi-au transmis-o.

Poți descărca eBook-ul “Gânduri la plimbare în București” direct de la butonul de mai jos, fără să fie nevoie să-ți lași adresa de mail sau alte date. Totuși, am o rugăminte 🙂 Dacă îți place, te rog:

  • Să-l trimiți și prietenilor, colegilor, familiei sau oricui crezi că s-ar bucura să-l primească.
  • Să lași un comentariu la articol sau să-mi trimiți un mail pe adresa contact@zambetsisanatate.ro cu feedback-ul tău. Chiar sunt curioasă ție ce ți-au transmis cadrele surprinse.
  • Să dai un share pe Facebook la acest articol sau un like la pagina Zâmbet și sănătate

Enjoy!

Proiect realizat cu susținerea Nikon 

2 thoughts on “eBook: Gânduri la plimbare în București

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.