DIY: Travel board – panou cu amintiri din vacanțe

Colțul meu de lucru avea nevoie de o mică schimbare, după lunga perioadă în care am fost înconjurată de vederi din locuri care mai de care mai faine. N-am abandonat totuși tema vacanțelor, doar am reorganizat-o și reinterpretat-o puțin. A rezultat un travel board personalizat cu amintiri de prin vacanțele mele, că și-așa am o grămadă. De tare mult voiam să fac unul, dar iată că acum am găsit și motivația.

panou-cu-amintiri-din-vacante-DIY

Poate te inspiră și pe tine. Nu e musai să fie cu amintiri din vacanțe, poți să-l umpli cu ce vrei, amintiri din copilărie, citate și imagini motivaționale, obiective, planuri, visuri etc. E o modalitate bună de a pune în valoare suvenirurile păstrate prin cine știe ce colț întunecat.

Așadar, pentru a un travel board ai nevoie de: 

  • Placă de polistiren extrudat (găsești în magazinele de bricolaj, costă circa 20 lei una mai mare, însă poți tăia din ea cât ai nevoie)
  • Bandă dublu-adezivă (din Jumbo)
  • Bolduri
  • Bilete, vederi, hărți etc.
  • Imaginație și chef de joacă 🙂

Procesul e simplu și distractiv. Am rezervat o după-amiază leneșă de duminică, am selectat suvenirurile, apoi le-am așezat într-o ordine pe placul meu și le-am prins cu bolduri (am păstrat și câteva vederi primite de la prieteni, cu gândul la vacanțe viitoare). Am lipit câteva dreptunghiuri dublu-adezive pe spate, după care l-am prins de perete. Simple as that!

travel-board-DIY

Aveam emoții pentru că nu știam dacă placa o să stea lipită de perete, dar au trecut câteva zile și n-a picat, sper să se țină bine în continuare :))

Voi cum vă organizați suvenirurile? Alte idei?

travel-board

One thought on “DIY: Travel board – panou cu amintiri din vacanțe

  1. Studio Galati

    Foarte tare ideea . Eu pe unde ajung ,cumpar cate un magnet de frigider ,ca suvenir . Si ce e drept ,s-a cam umplut spatiu. Cred ca am sa incerc si eu ideea. Arata foarte bine . 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.