CONCURS: Câștigă un pachet de cosmetice naturale Techir!

UPDATE: Concursul s-a încheiat! Din cele 52 de participanți validați, câștigător a ieșit nr. 31, adică mirela (FB: Palinkas Mirela). Felicitări! 🙂 Vei primi un mail de la Ramona (EuBio) pentru a stabili cum vei intra în posesia premiului.

mirela

Unul din avantajele faptului de a avea blog și de a scrie despre produse sănătoase este faptul că aflu despre tot felul de proiecte interesante, unele dintre fiind chiar inițiative locale. Asta s-a întâmplat de curând, când am descoperit un nou brand de cosmetice românești, cu origini în regiunea mea natală, Dobrogea: Techir.

techir logoTechir este o afacere de familie, care își constuiește încet, dar sigur, un nume puternic în rândul dermato-cosmeticelor de calitate. Inovația lor constă în utilizarea unor ingrediente active unice: apa salină și nămolul sapropelic provenind din lacul Techirghiol, alături de alte elemente hrănitoare și sănătoase. Astfel, cei de la Techir își propun să valorifice resursele naturale unice din acest lac, dar și să promoveze imaginea orașului Techirghiol ca localitate SPA, reînviind o tradiție veche. Mai multe despre calitățile nămolului sapropelic poți citi în articolul de pe blogul Eubio.

Dar promisesem un concurs 🙂 Iată despre ce e vorba!

Ce poți câștiga

Un pachet cu cosmetice Techir, numai bune pentru a-ți face un mini-spa la tine acasă:

concurs-techir-mai-2016-2
*Când am văzut în pachetul-premiu crema reumatică, recunosc că am avut o mică ezitare, pentru că m-a dus cu gândul la reumatism, asociat de obicei cu problemele vârstei a treia. Însă citind cu atenție beneficiile cremei, mi-am dat seama că e perfect și pentru relaxarea post-alergare, fiind un adevărat tonifiant pentru musculatura obosită 🙂 Sper să vă bucurați de aceste produse și de proprietățile lor! 

Cum participi

1. Te abonezi la newsletterul Eubio, AICI.

2. Dai Like la pagina Facebook Techir

3. Lași un comentariu la acest articol în care să meționezi:

 • contul de Facebook cu care ai dat Like
 • răspunsul la întrebarea “Ce produs Techir ți-ai dori cel mai mult să încerci din cele de aici: https://goo.gl/cDw3QB?” Include în comentariu linkul către produs.  

Pentru ca înscrierea să fie validă, trebuie să parcurgi toți cei 3 pași de mai sus 🙂

Ultima zi în care poţi participa la concurs este 31 mai 2016, iar câştigătorul îl aflăm pe 1 iunie, prin www.random.org.

Important!

 • Te rog să foloseşti o adresă de e-mail validă la comentariu, pentru a te contacta în cazul câştigării cadoului.
 • Premiul poate fi trimis doar la o adresă pe teritoriul României. Expedierea lui se va face de către sponsor.
 • Dacă persoana care câştigă premiul nu răspunde la e-mail în termen de 48 de ore, se va alege un nou câştigător.

Regulamentul complet este disponibil aici.

Multă baftă!

61 thoughts on “CONCURS: Câștigă un pachet de cosmetice naturale Techir!

 1. Dogaru Goncea Anelia

  Buna fetelor.Placut impresionata de vizualizarea online a paginilor protagonistilor acestui concurs hop si eu …Ma intereseaza tot ce apare pe piata cu pecetea CALITATE -cum este cazul de fata.Ce produs TECHIR-mi face cu ochiul , in mod depsebit ? Toate!!! OF…..sa aleg totusi .As testa bucuroasa : https://www.eubio.ro/produs/crema-antireumatica-masaj-rozmarin-125g-techir/
  Succes tuturor la acest concurs minunat.O primavara frumoasa!
  fb : https://www.facebook.com/dogarugoncea.anelia
  ZAMBET SI SANATATE!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.