Sfaturi, amintiri din liceu şi o ADfel de Fabrică

Săptămâna aceasta, la club Fabrica din Bucureşti, creativitatea şi imaginaţia şi-au făcut de cap la Festivalul de publicitate neconvenţională ADfel. Eu am fost nu doar ca vizitator, ci şi ca participant – alături de colegii de la Şcoala de Valori, pentru că am avut un stand cu goodies neconvenţionale de liceu în cadrul Zilelor Culturale ADfel, parte a festivalului dedicată ONG-urilor cu idei creţe.

Nu mai fusesem la Fabrica, dar auzisem de acest club, aflat pe str. 11 iunie, nr. 50, o zonă nu foarte prietenoasă la prima vedere. Însă am ajuns acolo cu bine şi mi-a plăcut tare mult modul în care e amenajat locul; în primele momente am stat pur şi simplu cu ochii în toate părţile, admirând desenele şi modelele de pe terasă.

club-fabrica-bucuresti

club-fabricaApoi am luat la rând standurile ONG-urilor, care şi-au prezentat misiunea şi activitatea într-o modalitate neconvenţională, cu provocări, cadouri, invitaţii şi concursuri inedite.

Noi, Şcoala de Valori, am avut un colţ tare şmecher: un bol cu “Sfaturi cerute de nimeni” (că doar fiecare a primit la viaţa lui o grămadă de astfel de sugestii), un norişor pufos cu amintiri din liceu, un colţ de caricatură şi un cadru “de vis” pentru o şedinţă foto memorabilă: catedră, hartă, oracol, flori, uniformă şi pampoane, pentru a ne aminti de zilele de şcoală.

scoala-de-valori-la-adfelnorisor-pufos-la-adfel sfaturi-cerute-de-nimeni sfat-nu-chiuli-de-la-ora-de-sport A, v-am povestit de Şcoala de Valori? Pe scurt, facem proiecte de educaţie non-formală pentru adolescenţii de liceu, ateliere şi evenimente prin care îi ajutăm să-şi descopere valorile şi pasiunile, să aibă încredere în ei şi să-şi aleagă o meserie care li se potriveşte. Mai multe, pe site.

Am dat un tur foto şi am surprins câteva bucăţi din atmosfera locului, dar, ca de obicei, n-am prea făcut poze la oameni, deşi a fost muuultă lume. Totuşi, s-au ocupat alţii să facă fotografii şi participanţilor 😀 Albumul cu poz(n)ele noastre, aici.

festival-adfel-fabrica fabrica-raw imagine-club-fabrica-bucuresti club-fabrica-festival-adfel fabrica-adfel-bookblog fabrica-adfel imagine-club-fabrica consum-adfel bookblog-adfel-fabricaAţi fost la ADfel? V-a atras atenţia vreun stand în mod deosebit?

2 thoughts on “Sfaturi, amintiri din liceu şi o ADfel de Fabrică

    1. Andra :) Post author

      Dap, erau o grămadă de chestii faine de încercat şi făcut 🙂 La fotoliu n-am fost, dar e fain, într-adevăr.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.