Idee de cadou pentru iubitorii de ceaiuri

Cum sărbătorile de iarnă bat la uşă, m-am gândit să vă propun o idee de cadou pentru pasionaţii de ceai. Fie că e vorba de voi sau de prieteni, ideea de a oferi un răsfăţ cu o băutură caldă şi reconfortantă e minunată în această perioadă, când încercăm să fim mai prezenţi şi mai atenţi cu cei dragi.

Propunerea mea de cadou se numeşte Temptation Blends – Încearcă! şi e un mix de şase ceaiuri diferite, care au în comun un lucru: toate sunt organice, premium, de calitate foarte bună.

ceai-sonnentor-temptation-blendsChiar şi numele ceaiurilor sunt speciale şi le puteţi alege în funcţie de inspiraţia şi de starea voastră de moment: Celebrate Sweet Moments, Energy Is Everywhere, Let The Sun Shine, Pure Inspirations For Your Senses, The Magic Of Life, Your Souls Foundation. Sunt ceaiuri pentru toate gusturile, de plante, verde, cu mirodenii, negru, alb, de fructe etc. Cutia elegantă conţine câte două piramide cu ceai din fiecare sortiment, adică 12 bucăţi în total. Toate aceste ceaiuri se pot cumpăra şi separat, în cutii cu câte 12 piramide identice.

Preferatul meu a fost Pure Inspirations For Your Senses, un ceai negru cu mirodenii foarte parfumat, uşor picant.

Ce mi se pare mie super la cutiile de tipul Încearcă! e că astfel ai ocazia să testezi mai multe feluri de ceai înainte de a te decide, eventual, să cumperi o cutie mai mare cu un singur sortiment. Astfel eviţi surpriza nu tocmai plăcută de a achiziţiona un ceai care poate nu e în ton cu preferinţele proprii. Mi-ar plăcea ca mai multe companii care produc ceai, şi nu numai, să adopte acest tip de produs (sau să-l facă mai popular), prin care să dea ocazia consumatorilor să încerce dintr-un foc mai multe sortimente.

ceai-piramida-sonnentorÎn plus, la o astfel de cutie de ceai cu pliculeţe variate, nu există nici riscul de a ne plictisi de acelaşi gust.

Avantajul de a face cadou o astfel de cutie este că, având atât de multe opţiuni, e greu ca cel care o primeşte să nu fie încântat de cel puţin un sortiment.

Tot de la Sonnentor mai aveţi la dispoziţie mixul de pliculeţe de ceai Încearcă!, de data asta cu 20 de pliculeţe diferite, din care le puteţi alege pe cele preferate. De fapt, cei de la Sonnentor au aplicat această idee la mai multe categorii de produse, inclusiv supe şi mirodenii, deci aveţi de unde alege.

ceaiuri-sonnentor

2 thoughts on “Idee de cadou pentru iubitorii de ceaiuri

 1. Mihaela

  Mereu mi-au placut cutiile de ceai cu mai multe sortimente. Asa nu te plictisesti, poti alege ceaiul care iti convine la acel moment.
  Prin urmare imi place ce ai prezentat tu aici. 🙂 Mi-ar placea un astfel de cadou. 😛

  Reply
  1. Andra :) Post author

   Și mie, ar fi super ca mai multe companii să aplice ideea asta pentru produsele lor.
   Hihi, poate te aude Moșul 😉

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.