Yogi Tea: frumuseţea stă în detalii

Se spune că detaliile fac totul. Când vine vorba de ceai, pe lângă gust, îmi face plăcere să cunosc şi povestea din spatele lui.

Despre Yogi Tea am citit acum ceva vreme într-un articol scris de Raluca, iar pozele şi descrierea îmbietoare m-au făcut să-mi doresc să gust din acest ceai deosebit. După câteva luni bune, am reuşit în sfârşit să-mi concretizez dorinţa şi mi-am cumpărat o cutie de Yogi. Am stat mult timp în faţa raturilor cu ceaiuri de la Ki-Life, am mirosit pliculeţe, am citit ingrediente, pentru că îmi propusesem să iau o singură cutie. Iniţial mă gândeam la un Choco Chili, dar până la urmă am ales alt sortiment interesant: Jamaica Spices.

yogi-tea-jamaica

Are doar ingrediente de calitate, provenite din culturi ecologice, iar gustul e consistent şi surprinzător. Miroase a condimente, este aromat şi uşor-uşor picant. Nu conţine frunze de ceai propriu zise, e un mix de:

cicoare prăjită 20%, scorţişoară, malţ din orz, carob, cardamom, piper negru, lemn dulce, schinel (toate provin din agricultură ecologică).

Se lasă la infuzat aproximativ 7 minute. Dacă se infuzează mai mult timp capătă o culoare brun închis, asemănătoare cu o cafea, iar gustul devine mai puternic.

ceai-yogi-tea

De ce sunt speciale ceaiurile Yogi? Fiecare pliculeţ are câte un scurt citat, astfel ca într-o cutie de 15 plicuri avem 15 citate diferite. Nu e mare lucru să tipăreşti niste fraze pe plicurile de ceai, dar rezultatul e de efect şi arată că cei care îl fac acordă atenţie detaliilor, pun suflet şi îşi dau interesul să iasă ceva frumos, dar simplu.

citat-yogi-tea

Ceaiurile Yogi sunt preparate şi recomandate în funcţie de principiile ayurvedice, dacă sunteţi amatori ai acestei filosofii vă vor plăcea cu atât mai mult.

ceai-yogi

—–-

Dacă ţi-a plăcut acest articol şi crezi că poate fi util şi altora, dă un like & share pe Facebook 😉

—–

9 thoughts on “Yogi Tea: frumuseţea stă în detalii

 1. Raluca-Mihaela Ungureanu

  Heeeeei, ce surpriza placuta! Ma bucur cand cineva incearca un sortiment de ceai Yogi.. mai ales pentru gustul natural, dar si pentru minunatia de citate continute. 😛
  Mi-ai inseninat seara 🙂

  Reply
  1. Andra :)

   Chiar vroiam să-ţi mulţumesc că mi-ai făcut cunoştinţă cu ceaiurile Yogi 🙂 O să mai încerc şi alte sortimente, cât de curând 😉

   Reply
 2. Pingback: Work, but… | Zâmbet şi sănătate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.