Întrebări

Se spune că uneori întrebările sunt mai importante decât răspunsurile. Site-ul thoughtquestions.com ne serveşte întrebări la obiect care ne ajută să ne cunoaştem mai bine, să ne (re)descoperim sau pur şi simplu ne pun pe gânduri.

Vă recomand să aruncaţi un ochi pe el, poate găsiţi ceva care să vă inspire 🙂

smile

favourite free thing

grateful

peace of mind

quote

PS. Am aflat despre acest site de la Oana. Mulţumesc! 🙂

—–

Dacă ţi-a plăcut acest articol şi crezi că poate fi util şi altora, dă un like & share pe Facebook 😉

—–

0 thoughts on “Întrebări

 1. Melania Leinfellner

  Salut :). O parte din aceste imagini sunt binevenite, o bună temă de casă la care ar trebui să nu răpundem superficial.
  Imaginea care vorbește despre pacea minții, este ocultă. Multă lume practică yoga ca și pe un sport simplu, fără a ști că în spatele acestei practici stau forțe demonice. Și acestea le afectează viața spirituală, și de fapt toate domeniile vieții.
  O zi minunată îți doresc Andra! 🙂

  Reply
  1. Andra :)

   Personal, nu mi se pare că yoga ar avea ceva ocult, demonic. Mai ales dacă o practici mai mult ca pe un sport.
   O zi minunată şi ţie, Melania! 🙂

   Reply
 2. O Oană

  Îmi place să răspund la ele măcar de 2 ori pe lună, când sunt singură și liniștită 🙂 Și mă ajută, deși eram puțin cam sceptică la început.

  Reply
  1. Andra :)

   Şi eu cred că ajută la pus puţină ordine în idei/minte. Deşi sunt nişte întrebări destul de simple, la unele stau mult pe gânduri până să-mi dau un răspuns 🙂

   Reply
   1. slowaholic

    SUNT genul mega activ, nu știu cum ai intuit. Tocmai de aceea am nevoie de mult somn sa-mi recapăt energia. Niciodată nu îmi ajunge somnul. 🙂 🙂 🙂

    Reply
 3. iuliananescu

  Cand vreau sa spun stop stresului recurg si eu la astfel de artificii. Ma binedispun intrebarile astea si ma determina sa imi reanalizez ideile, sa le pun in ordine si sa le optimizez. Cateodata mai am in program si citirea de mesaje motivationale.

  Reply
  1. Andra :)

   Şi mesajele motivaţionale te pun pe gânduri uneori 🙂 Pentru relaxare îmi mai plac şi imaginile colorate şi cozy cu ceaiuri şi cărţi, peisaje şi alte mărunţişuri de genul ăsta 🙂

   Reply
 4. amiralul

  da… de cativa ani am observat ca sunt destul de putini cei care isi pun intrebari.. despre ei, despre ce e in jur, despre viata, despre orice. nu stiu, parca lumea nu vrea sa traiasca cu griji, eu de obicei imi pun destul de multe intrebari si nu am raspuns la toate. si asta ma ingrijoreaza.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.