Un an de zâmbet şi sănătate

Prin septembrie, blogul aici de faţă a împlinit un an, aşa că m-am gândit să fac o mică recapitulare, să trag linie şi să văd cum se prezintă situaţia:

 • În primul rând, îmi e mai uşor să-mi aştern ideile pe hârtie, scriu cu mai multă uşurinţă. Şi, apropo de idei, parcă îmi vin mai multe 😀
 • Am devenit mai diplomată şi am învăţat că nu e întotdeauna nevoie să avem aceeaşi părere asupra unui subiect ca să ne înţelegem şi să comunicăm bine. Dacă ne exprimăm civilizat şi ne respectăm opiniile, fiecare avem de câştigat din asta. Mă simt mai tolerantă.
 • Sunt mai atentă la ce se întâmplă în jur, caut în permanenţă lucrurile bune din fiecare zi.
 • Blogul mi-a dat posibilitatea să susţin proiecte, atitudini şi oameni în care cred şi pe care îi admir. E plăcut să împărtăşeşti ceea ce îţi place şi să descoperi persoane cu pasiuni şi credinţe asemănătoare, pentru că îţi dai seama că nu eşti singur. Am devenit mai optimistă cu ocazia asta.
 • Am descoperit bloguri interesante, am aflat ponturi de evenimente şi locuri, trick-uri şi informaţii despre alimentaţie, handmade, mişcare etc.

Până acum zic că e bine 🙂

Primele postări:

colorat

Sursa foto

0 thoughts on “Un an de zâmbet şi sănătate

 1. Silving

  La multi ani blogului! Eu dupa un an de zile,am ajuns la concluzii total diferite de ale tale :)) Adica,mi-am restrans activitatea,dupa ce trecusem prin faza de inchidere.Mi se paruse suficient si prea mult.
  Spor in ce faci,sa faci cu placere,asta conteaza,indiferent ce faci,cat faci,cum faci 🙂

  Reply
  1. Andra :)

   Mulţumesc! Am văzut că ai fost puţin nehotărâtă, dar mă bucur că postezi în continuare fotografii, sunt foarte relaxante, reuşeşti să surprinzi nişte momente tare frumoase.
   Succes cu magazinul de accesorii! 🙂

   Reply
   1. Silving

    Multumesc,te astept pe acolo! O sa fac niste reduceri curand,pentru buzunarele românilor 😉 Daa, fotografiile ma fac sa continui,si cum ele sunt suficient de graitoare,nu mai e nevoie de prea multe vorbe 🙂

    Reply
 2. Mira

  Cu o mica intarziere… la cat mai multe articole frumoase, atunci. Si uite cate lucruri ai invatat intr-un an 🙂 Felicitari si spor mai departe, Andra!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.