Cremă delicată de mâini de la Soap Bazar

După experienţa plăcută cu strugurelul şi săpunurile făcute de Gabi, mi-am dorit să încerc şi alte răsfăţuri pentru piele. Căutând pe pagina Soap Bazar, am dat peste o minunăţie de cremă de mâini, tocmai bună pentru întâmpinat primăvara.

crema-de-maini-soap-bazarCrema este mai consistentă decât cele din comerţ pe care le-am folosit până acum, are o textură catifelată şi o culoare care aduce a lemon curd, de-ţi vine s-o întinzi pe-o tartă – o bunătate! Intră foarte bine în piele şi lasă un parfum discret, dar persistent; mâinile sunt gata imediat să primească şi să ofere mângâieri tandre sau să se facă pumn timide şi să se lase cuprinse cu drag de o altă mână în timpul unei plimbări prin parc.

Revenind la unguente şi alte dichisuri pentru piele, tot de la Soap Bazar m-a mai tentat un săpun cu lapte de capră, care mi-a făcut cu ochiul de cum l-am văzut. Nu am vrut unul simplu, aşa că am ales o combinaţie cu gălbenele. Când l-am scos din ambalajul cochet, mai că mi-a venit să-l mănânc. Seamănă cu o caramea uriaşă, care te provoacă s-o dai gata într-o clipă.

sapun-soap-bazar-cu-lapte-de-capra

Mi-am amintit însă că e un săpun, aşa că m-am abţinut să muşc din el 😀 L-am cuprins în schimb cu mâinile şi am inspirat parfumul uşor, cu aromă de blândeţe şi răbdare.

sapunuri-si-crema-soap-bazar

Gabi mi-a făcut şi de data asta o surpriză şi mi-a dăruit şi un săpun Snow, care aşteaptă încă să fie încercat (cel cu aloe vera pe care-l vedeţi în poză a fost luat pentru a fi dăruit).

12 thoughts on “Cremă delicată de mâini de la Soap Bazar

  1. Soap Bazar

    Multumesc frumos Andra pentru acest feedback dichisit, de altfel la fel de frumos ca toate articolele pe care le scrii tu maestra a condeiului 🙂

    Reply
  2. Pingback: Spring, sapun natural cu miros de primavara! | Soap Bazar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.