Recomandări pentru weekendul 25 – 27 noiembrie în Bucureşti

recomandari targuri sept oct BucurestiDupă un weekend în care am lucrat, deja îmi fac planuri pentru sfârşitul de săptămână următor. Am adulmecat deja nişte evenimente la care abia aştept să ajung:

– 23 – 27 Noiembrie la Pavilionul Central Romexpo

Nu că nu aş mai avea ce citi, dar, cum ziceam şi aici, la târgurile de carte se găseşte întotdeauna câte ceva interesant, plus că sunt multe noutăţi, reduceri şi oferte. Cireaşa de pe tort: anul acesta ţara invitată este Italia, ocazie cu care vor fi puse în vânzare şi cărţi în limba italiană (la preţuri decente, sper :D)

– 25 – 27 Noiembrie 2011 la Sala Palatului

Nu am mai participat până acum la vreo ediţie Health&Beauty Expo, dar am fost la No Limits Woman, care cred că are cam aceleaşi coordonate: standuri cu produse cosmetice, alimentare, medicale, prezentări şi conferinţe (unele mai ciudate, recunosc, dar sunt şi workshopuri interesante). Încerc să dau o fugă, poate prind şi un curs mai practic.

– 26 şi 27 Noiembrie la incubator107

În mansarda incubator107 am fost deja la un workshop de quilling, care mi-a plăcut mult, aşa că weekendul ăsta îmi doresc să particip la un atelier cu senzaţii/informaţii cu şi despre ciocolată, găzduit tot de ei.

-26 Noiembrie la Cool Cat

O să anticipez puţin şi o să povestesc mâine mai pe larg despre ce e vorba la „Schimbă hainele, schimbă personajul”, pentru că am fost deja la vreo 2-3 ediţii până acum – e un proiect tare simpatic şi, mai ales, util.

——–

Sursă imagine

0 thoughts on “Recomandări pentru weekendul 25 – 27 noiembrie în Bucureşti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.