Recomandări (de ascultat) cu zâmbet

Sunt o persoană preponderent vizuală și tactilă, așa că prefer să citesc, dar în ultima vreme mi-am dat seama că-mi place să urmăresc și clipuri video. Ba chiar am ascultat și câteva podcast-uri, deși nu prea am răbdare doar să ascult, iar dacă mai fac ceva între timp, pierd șirul ideilor auzite.

Totuși, am zis să pun într-un articol câteva dintre canalele mele preferate de Youtube și alte desfătări audio(-video). Sunt doar o mică parte, însă încep cu ele pentru că le urmăresc de ceva vreme și îmi plac. Mă ajută să mă relaxez, să lucrez mai bine, dar și să învăț ceva lucruri pentru everyday life.

(Click pe fiecare titlu pentru a accesa resursa respectivă)

Muchelle B

O ador pe blondina asta! Face clipuri despre organizarea timpului, a hainelor, a mediului de lucru, a obiectelor etc. (organizare, în general), eficiență, mindset, planificare și multe altele. Videourile sunt destul de scurtuțe, cam 7-10 minute, dar vin cu un vibe grozav și idei ușor de aplicat.

Pick Up Limes

Nu, nu sunt vegetariană, dar îmi place mult Sadia datorită stilului foarte cald, iar pe canalul ei de Youtube găsești rețete gustoase, dar și gânduri despre echilibru în alimentație și în viață, organizare, dezvoltare personală etc.

Gibi ASMR

După ce am scris articolul despre ASMR, am explorat mai mult fenomenul și am dat peste multe canale faine, iar Gibi mi-a atras atenția prin vocea faină și ideile creative de clipuri. Înainte să vă uitați la videouri, citiți ce înseamnă ASMR, dacă nu știți 🙂

Zest Podcast

De pe meleagurile noastre ascult cu plăcere Zest, un podcast despre creativitate și scris, cu invitați unul și unul, care răspund la întrebările cu schepsis ale Sabinei – Chinezu, Simona Tache, Ioan T. Morar, Petronela Rotar etc.

Muzică de lucrat

Dintre muuultele canale de Youtube cu muzică ambientală, ascult des BLUME. Melodile sunt fără cuvinte, foarte liniștitoare și mă ajută să mă concentrez inclusiv când scriu. Deci.. spor la treabă! 😀

Vanessa Lau

Că tot am adus vorba de lucrat, clipurile Vanessei sunt despre cum să-ți promovezi afacerea în social media și cum să-ți îmbunătățești vizibilitatea în online, făcând lucrurile mai deștept pe Instagram și Youtube. Ideile ei mi se par nu doar foarte practice, dar și mai diferite de ce spun alți youtuberi din domeniu. E foarte energică și vorbește rapid, însă m-am obișnuit cu stilul ei și am găsit idei faine în clipuri.

Thomas Frank

Pe scurt, un canal despre productivitate, eficiență și învățare rapidă, cu sfaturi la obiect ca să-ți îmbunătățești viața personală și profesională.

Acum aștept recomandările voastre! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.