Restaurantul Kopel’s – pur şi simplu mâncare delicioasă

UPDATE: Restaurantul s-a închis.


Dacă eşti prin Bucureşti şi ai poftă de ceva delicios, poţi să-ţi satisfaci papilele gustative la Kopel’s, un restaurant cozy aflat pe o străduţă aproape de Marriot.

Restaurantul Kopel’s te întâmpină cu mâncare yummy, asortată cu pasiune şi stropită cu imaginaţie, ceea ce o face perfectă pentru savurat alături de oameni dragi. Bunul gust se găseşte atât în farfurie, cât şi în design-ul locului.

Câteva bunătăţi din meniu:

icre-kopels

salată de icre

salata-de-icre-la-kopels

salată de icre

pui-picant-cu-legume-la-kopels

pui picant cu legume

creveti-cu-orez-la-restaurantul-kopels

creveti cu orez

brownie-kopels

brownie

Ce apreciez cel mai mult la Kopel’s? Flexibilitatea, prietenia, mâncarea adevărată.

 • Flexibilitate – pentru că ai un cuvânt de spus la ce primeşti în farfurie, iar mâncărurile servite pot fi personalizate după gustul şi pofta ta.
 • Prietenie – pentru că domneşte o atmosferă destinsă, ne-scorţoasă, iar oamenii casei ştiu să fie amabili şi riguroşi în acelaşi timp. Dau ce au mai bun şi acordă atenţie mâncărurilor, dar nu uită să zâmbească.
 • Mâncare adevărată – preparatele de la Kopel’s au gust. Gust de legume, de verdeţuri, de condimente, de carne, nu de sare, prafuri concentrate sau chestii asemănătoare, cum se mai întâmplă prin alte locuri.

filosofia-kopels

Restaurantul Kopel’s nu e un loc unde vii, mănânci şi pleci.

E un loc unde vii, te aşezi la masă, intri în atmosferă, salivezi la meniu, discuţi cu prietenii, te bucuri în tihnă de fiecare îmbucătură, râzi, asculţi muzică, te simţi bine. Şi, într-un final, pleci. Cu dorinţa de a te întoarce cât mai curând.

Contact

Adresă: Strada Sirenelor Nr. 87 (aproape de Marriot), Sector 5, Bucureşti

Facebook: http://www.facebook.com/kopels.restaurant

Web: http://www.copolovici.ro/blog/

—–

Dacă ţi-a plăcut acest articol şi crezi că poate fi util şi altora, dă un like & share pe Facebook 😉

—–

9 thoughts on “Restaurantul Kopel’s – pur şi simplu mâncare delicioasă

 1. Mira

  Chiar că arată minunat acele bunătăţi. E frumos să mai aflu de locuri din acestea speciale şi în Bucureşti, sper să rămână mereu aşa, apropo de lucrurile pe care le-ai notat că le apreciezi.

  Reply
  1. Andra :)

   Da, în cazul oricărui loc e nevoie de preocupare din partea celor care îl administrează ca să-şi menţină standardele, chiar şi când au mulţi clienţi sau se extinde.

   Reply
 2. Ana Maria

  Eu te bag in reader si spun: ”Ia sa cercetez si eu 5 minute sa vad cum e”….si care e al doilea articol? asta cu bunatatile astea…de trebuie sa ma adun ca deja cand vad operele astea de arta imi vine rau de pofta :))))). Ma mai gandesc daca sa te mai tin in minunea asta de reader :)))))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.