Decor pentru birou din cărţi poştale

Îmi place să trimit şi să primesc cărţi poştale, aşa că de fiecare dată când plec pe undeva îmi fac provizii serioase cu vederi de trimis prietenilor (nu tututor, desigur, nu fac spam :P). La rândul meu, am ocazia ca din când în când să găsesc în cutia poştală câte o surpriză plăcută: o scrisoare sau o vedere colorată.

În ultimii ani am strâns ceva cărţi poştale care-mi sunt dragi, aşa că m-am gândit să profit de ele şi să decorez un pic camera. Iniţial, le-am pus pe un şnur prins orizontal, însă le-am reorganizat pentru că “sistemul” nu era foarte stabil 😀 Acum le-am pus pe verticală şi îmi însoţesc orele de lucru la biroul de acasă, unde îmi petrec mare parte a timpului. Îmi ridic privirea, le văd şi îmi vine să-mi fac noi planuri de vacanţă.

carti-postale

birou-decorat-cu-carti-postale.vederi

6 thoughts on “Decor pentru birou din cărţi poştale

 1. Raluca

  Cate carti postale frumoase! Arata tare fain agatate pe verticala, mai ales in fata biroului (care vad ca-i tare ordonat la tine, fata de cum arata al meu :)) dar si ordinea cred ca vine odata cu varsta, nu? 😛 ).

  Reply
  1. Andra :) Post author

   Hihi, le recunoşti? 😛
   Îmi place să am biroul liber, am tot dat la o parte chestii de pe el până a rămas aşa, minimalist 😀

   Reply
 2. Adriana

  Foarte tare ideea, nu m-am gandit niciodata la asta, nici nu m-am gandit ca as putea sa colectionez carti postale desi acum imi pare chiar interesanta ideea

  Reply
 3. Calatorscop

  Foarte draguta ideea si aranjamentul 🙂 Si eu pregatescu un panou cu vederi, poze din calatorii si alte mici amintiri, abia astept sa fie gata!

  Reply
  1. Andra :) Post author

   Sună tare bine! 🙂 Mă gândisem şi eu să-mi fac un panou din ăsta, dar n-am găsit un loc unde să-l pun, de-asta am preferat să fac decorul cu vederile.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.