Bookfest 2013 – la vânătoare de cărţi

bookfest 2013Şi vara asta avem ocazia să ne răsfăţăm sufletul şi mintea cu tot felul de bunătăţi culturale în cadrul Bookfest, târg de carte ce se desfăşoară la Romexpo Bucureşti, în perioada 29 mai – 2 iunie 2013. Ediţia din acest an are în centru literatura germană, cu trio-ul Germania, Austria, Elveţia – Trei ţări, aceeaşi limbă.

Intrarea este liberă, iar programul oferă timp din belşug pentru a fi acolo şi a respira cărţi:

 • Miercuri – Joi: 10.00 – 20.00
 • Vineri – Sâmbătă: 10.00 – 22.00
 • Duminică: 10.00 – 20.00

Ca în fiecare an, în cadrul târgului vor avea loc multe-multe evenimente, care mai de care mai interesante. Organizatorii ne promit lansări de carte, sesiuni de lectură şi autografe, întâlniri cu personalităţi ale lumii literare, artistice şi politice, concerte, proiecţii cinematografice, reprezentaţii de teatru pentru copii, workshopuri de fotografie, scriere creativă şi live drawing, dezbateri. Neagu Djuvara, Lucian Boia, Radu Beligan, Emil Hurezeanu, Raed Arafat, Sandra Pralong. Lucian Croitoru se numără printre personalităţile care vor fi prezente la Bookfest 2013.

Programul complet al manifestărilor de la Bookfest 2013 îl găsiţi aici.

Dacă aveţi chef de ceva aventuri livreşti, Bookblog vă invită la o Vânătoare de comori, sâmbătă, 1 iunie. Vânătoarea va avea loc în interiorul târgului, începând cu ora 15.00, iar câştigătorii vor primi cărţi şi Carduri de Cititor Feroce. Mai multe detalii găsiţi pe bookblog.ro.

Deci, ne vedem la târg? 🙂

—–

Dacă ţi-a plăcut acest articol şi crezi că poate fi util şi altora, dă un like & share pe Facebook 😉

—–

5 thoughts on “Bookfest 2013 – la vânătoare de cărţi

 1. racoltapetru6

  Mulţumesc pentru invitaţie. Merită să mergem chiar şi din capătul acesta de ţară (Maramureş) pentru a intra într-o astfel de atmosferă: mireasma şi farmecul cărţilor de tot felul!

  Reply
 2. Sorina

  Noroc ca am accesat acest blog si am aflat de acest targ. imi doream de mult sa merg insa nu stiam exact cand se desfasoara.. Multumesc pentru informatii 🙂

  Reply
 3. Pingback: Cât mai costă să citeşti o carte? | Zâmbet şi sănătate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.