„Portret de femeie” la Foto Union: 1 – 8 Martie 2012

O adunare între prietene şi doi bărbaţi au grijă de tine

portret de femeie la foto unionCuvintele de mai sus se potrivesc de minune atmosferei din studioul Foto Union, unde am fost ieri cu mare drag la pozat – un mic răsfăţ feminin de început de primăvară 🙂

„Portret de femeie” e un proiect foarte fain al unor simpatici fotografi, Cristian şi Radu, care şi-au propus să surprindă frumuseţea fiecăreia dintre noi cu ajutorul aparatului foto şi să captureze stări de spirit pe care nu ni le-am fi imaginat pe chipul propriu, sau, dimpotrivă, cu care suntem atât de obişnuite încât nu ne mai uimesc deloc.

În timp ce stăteam să-mi vină rândul la pozat, mă gândeam că cele mai multe aşteptări din viaţă nu sunt prea plăcute: aşteptăm să intrăm la examene, la medic (brrr), aşteptăm rezultatele unor teste importante, aşteptăm pe cineva etc. Aşteptarea e cumva asociată cu  nesiguranţa, cu un sentiment de ezitare care ne face să ne dorim ca timpul să treacă mai repede.

Însă aşteptarea de la Foto Union a fost una liniştită, relaxată, mai scurtă decât credeam, cu gazde relaxate şi binevoitoare; am dat din întâmplare şi peste domniţe cunoscute, lucru care m-a destins şi mai tare. Ce mi-a plăcut cel mai mult în camera de aşteptare? Naturaleţea fetelor: n-am văzut nimic artificial, ci doar figuri interesante, deschise, fără gesturi forţate sau fals teatrale, un drăgălaş entuziasm feminin în stare pură.

Mai sunt doar două zile – azi şi mâine –, aşa că daţi năvală, fetelor! 🙂

PS: Nu e nevoie de rezervare sau alte formalităţi

——-

„Portret de Femeie” este o campanie de fotografie destinată exclusiv femeilor. Ea va avea loc în perioada 1-8 martie, zilnic între orele 18.00-22.00, când orice persoană de sex feminin poate veni la studioul Foto Union pentru o şedinţă foto profesională, la finalul acesteia urmând a primi cadou un portret.

Adresa Foto Union: Str. Săgeţii nr. 6 (zona Armenească), Bucureşti

Detalii despre campanie

Filmuleţul de prezentare

Portretele realizate până acum le puteţi vedea pe zile, începând de aici

4 thoughts on “„Portret de femeie” la Foto Union: 1 – 8 Martie 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.