La atelierul de Crăciunit

atelier de craciunit 1După atelierul de quilling şi cel de ciocolată, am poposit şi la cel de făcut ornamente de iarnă, îndrumat de Flory; în acelaşi spaţiu de joacă – mansarda de la incubator107 – care pe zi ce trece îmi pare mai veselă şi mai plină de viaţă.

Pe scurt, a fost foarte fain şi relaxant. Am stat pe jos, pe nişte pernuţe simpatice, ca la şezătoare, am ascultat muzică şi ne-am delectat cu decupat, lipit, cusut fetru şi potrivit mărgeluţe şi panglici. Am fost productivă şi mă declar mulţumită de rezultat :D, eu zic că au ieşit nişte cadouri minunate.

Pentru că mi-a plăcut mult ce s-a întâmplat vineri, am fost şi la atelierul de sâmbătă. Într-o atmosferă puţin mai agitată şi plină de vervă, în jurul unei mese pline de sticle, coji de nucă, paiete, panglici, materiale, cartoane de ouă, am creat chestii interesante pentru Crăciun din materiale reciclate. Mie însă mi-a plăcut atât de mult „jocul” cu fetru, încât am preferat şi în seara asta să tai şi să cos bucăţele jucăuşe de material care au luat forme de sărbătoare.

A fost o experienţă colorată pe care aş repeta-o cu drag, cât mai des 🙂atelier de craciunit 2atelier de craciunit 5atelier de craciunit 4

————

Sursă imagini

4 thoughts on “La atelierul de Crăciunit

  1. Andreea

    Ce frumos!!!!!!!!!!!!!! Si mie imi place sa fac ornamente din fetru… D-abia astept sa mai am timp sa mai cos (am niste stelute pending) !!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.