Soluţie naturală împotriva acneei: Fluid Precise Douces Angevines

Spre deosebire de alte domniţe, nu mă dau în vânt după cosmeticale, mai exact după colecţionarea a zeci de creme şi loţiuni, cu întrebuinţări din cele mai diverse: pentru faţă, pentru corp, de zi, de noapte, anti-rid, pentru hidratare etc. Prefer ca trusa mea de cosmetice să fie cât mai mică, aşa că de obicei aleg produse multi-funcţionale, cum ar fi uleiul de migdale dulci sau vreun unt vegetal ce merge de minune pe post de cremă, dar şi ca balsam de buze. În rest, mă cam feresc să cumpăr cosmetice cu duiumul.

Cu toate acestea, atunci când am primit de la Ramona (EuBio) un sample de Fluid Purifiant Precise – Douces Angevines, special creat pentru tenul gras, m-am bucurat să constat că este foarte eficient împotriva acneei. Mai târziu, mi-am luat o sticluţă de 15 ml, pentru situaţiile în care coşurile îşi mai fac de cap. Şi uite-aşa, colţul meu de cosmetice s-a îmbogăţit cu un recipient mic şi cochet, plin cu un lichid auriu-translucid. Însă pot să zic că a fost o achiziţie inspirată.

solutie-anti-acnee-precise-douces-angevines

Precise de la Douces Angevines este o loţiune pentru tenul gras, problematic, cu peste 90% din ingrediente certificate ecologic de ECOCERT. Conţine uleiuri esenţiale şi uleiuri vegetale care reglează secreţia de sebum, soluţia fiind bine tolerată de toate tipurile de piele. Lichidul are o consistenţă uleioasă şi este parfumat.

Eu îl folosesc doar în zonele cu probleme, nu pe toată faţa, pentru că am constata că tenul meu are şi porţiuni unde se usucă foarte uşor şi nu e cazul să mai intervin. De obicei mă dau cu el seara, după demachiere, când tenul e curat. Însă nu îl folosesc zilnic, ci doar când apar mai multe coşuri, care în acest fel se vindecă mai uşor – m-am convins de asta în cele câteva luni de când îl utilizez.

Flaconul Precise este prevăzut cu pipetă, iar aplicarea se face foarte uşor, fără a fi nevoie să atingi cu degetele loţiunea. Cantitatea de 15 ml ajunge pentru mult timp, pentru că sunt suficiente doar câteva picături la o aplicare. Mare atenţie să nu ajungă la ochi, e iritant!

remediu-natural-impotriva-cosurilor-fluid-purifiant-precise

Mie Fluid Purifiant Precise Douces Angevines mi s-a părut foarte eficient, chiar sunt curioasă să aflu impresiile voastre 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.