De unde cumperi lumânări parfumate din ceară de soia

Lumânările parfumate sunt o idee minunată de cadou în orice perioadă a anului, dar mai ales toamna și iarna, când creează o atmosferă cozy în orice loc le-ai pune.

În ultima perioadă am auzit tot mai mult vorbindu-se despre lumânările din ceară de soia, care ard mai încet și mai curat, fiind o alegere prietenoasă cu mediul. Ce îmi place mie la aceste lumânări este că au un parfum blând, care nu miroase “artificial”, greu.

lumanari parfumate soia naturale

Dacă sunteți în căutarea unor lumânări parfumate mai cochete, pentru cadou (sau… pentru voi), am făcut o listă cu câteva magazine online de unde puteți cumpăra.

Flairscent

La Flairscent, lumânările parfumate sunt turnate în recipiente cu poveste, care provin de multe ori din magazine de antichități sau târguri cu vechituri. Se vede că Andra, cea care creează aceste minunății, pune foarte mult suflet în ce face. Mi se pare că totul e impecabil la Flairscent – fotografii, denumiri și prezentare, ambalare, comunicarea în social media. Veți găsi lumânări în muulte arome, culori și forme – o să vă fie greu să alegeți 🙂 Fiecare lumânare are personalitatea ei.

Foto: Flairscent

Darshop

O lumânare parfumată care miroase a… librărie. Pe lângă această aromă inedită, în Darshop găsiți și lumânări din soia cu parfum de Pumpkin Spiced Latte, Pepene galben sau Aer de munte, de exemplu. Recipientele arată și ele foarte bine, iar pe lângă lumânări, din acest shop online puteți cumpăra și cărți.

Foto: Darshop

Cup and candle

De la a turna lumânări din soia în ceșcuțe din porțelan vintage, Cup and candle s-a extins la colecții cu tematici diverse, în recipiente upcycle, ca #Cities (parfumuri de orașe), #GoodMood, #Memories sau #FlowerPower. Lumânări super-cool pentru mămici găsiți în colecția #ImAMother, cu mesaje ca I’m a mother. And so much more sau I’m a mother, not a fucking robot.

Foto: Cup and Candle

Sabio Cosmetics

Auzisem de Sabio Cosmetics, dar nu știam că fac și lumânări, pe care le-am descoperit întâmplător. Sunt colorate, în borcănele simple de sticlă, cu arome clasice. Mie mi-au atras atenția cele de Citrus și Vanilie.

Foto: Sabio Cosmetics

Nohea

Este un brand românesc inspirat de natură, care oferă lumânări cu parfumuri exotice, florale, fructate, obținute cu ajutorul uleiurilor esențiale. Au și o gamă bogată de odorizante, uleiuri și difuzoare de arome pentru camere.

Foto. Nohea

ArtScent

Foto: ArtScent

Candles of JOY

Foto: Candles of Joy

Iz ~ Umbră De Poveste

Foto: Iz ~ Umbră De Poveste

We are Pheonix

Foto: We are Pheonix

Twinkle

Foto: Twinkle

DIY

Dacă aveți răbdare și vă place să meșteriți, puteți să vă faceți propriile voastre lumânări parfumate din ceară de soia. Un tutorial, mai jos.

PS: Atunci când cumpărați lumânări online, verificați cu atenție dimensiunea. S-ar putea ca o lumânare care pe net pare mare, în realitate să fie destul de micuță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.