Începe Kilipirim!

kilipirim_2011Kilipirim-ul este unul dintre târgurile de carte pe care le aştept cu nerăbdare, pentru că sunt o grămadă de reduceri şi oferte, iar de fiecare dată am găsit ceva bun. Mai are un avantaj: se desfăşoară într-o locaţie centrală, la Sala Dalles (Bucureşti). Ediţia de toamnă a Kilipirim din acest an se întâmplă între 19 şi 23 octombrie 2011, de miercuri până duminică.

La târgurile de carte, în general, domneşte o atmosferă tare veselă, plină de bună-dispoziţie (sau cel puţin aşa o percep eu), chiar dacă trebuie să te strecori prin mulţime ca să ajungi la standurile editurilor, pentru că în unele zile e cam înghesuială.

Mă entuziasmează forfota şi vânzoleala din jurul cărţilor, volumele colorate aranjate frumos pe rafturi şi oamenii care studiază cu atenţie ofertele editurilor. Pentru mine, căutarea cărţilor este o plăcere în sine, mă relaxează să scotocesc prin lădiţe şi coşuri după titluri necunoscute la fel de mult cât îmi place să citesc. Evenimentele de tipul ăsta îmi plac şi pentru că prin intermediul lor am făcut cunoştinţă cu edituri mai puţin cunoscute/promovate, dar care au şi cărţi pe placul meu, ca PRO Editura şi Tipografie  şi House of Guides.

Ne vedem acolo!

———-

Program zilnic de vizitare – între orele 10.00 şi 20.00

Intrarea liberă

Organizatorii vor acorda, prin tragere la sorţi, 3 burse pentru cursuri la “Fundaţia Calea Victoriei”.

Mai multe detalii despre târg găsiţi aici

0 thoughts on “Începe Kilipirim!

  1. Andra :)

    Cu placere! Se pare ca la editia asta nu mai participa atat de multe edituri, dar am vazut oricum destule reduceri si oferte 🙂

    Reply
  2. Pingback: Recomandări pentru weekendul 25 – 27 noiembrie în Bucureşti « Zâmbet şi sănătate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.