Senia, cosmetice delicate cu parfum de natură

O prăjitură cu lămâie asezonată cu seminţe de mac, acrişoară, cremoasă şi numai bună de savurat în timp ce-ţi faci planuri pentru o zi tihnită de weekend, în care timpul s-a oprit din alergat şi merge la pas, în ritm cu gândurile tale. I se asortează foarte bine o bundincă aromată de cocos, cacao şi caise, mai ales când în jurul tău dansează un parfum floral relaxant.

Totuşi, savoarea dimineţii mele de weekend nu s-a datorat unor dulciuri, cum aţi fi tentaţi să credeţi din descrierea de mai sus, ci unor cosmetice delicioase, care transformă ritualul de îngrijire într-un alint paradisiac.

Senia Răsfăţ de weekend cosmetice naturale ecologice

Din categoria “cum să-ţi răsfeţi corpul şi sufletul”, am făcut cunoştinţă cu o nouă gamă de cosmetice realizate manual, cu grijă, din ingrediente naturale şi ecologice. Se numesc Senia, sunt feminine şi delicate, iar datorită lor am simţit miros proaspăt de primăvară plutind în aer.

M-a intrigat denumirea cosmeticelor – Senia şi am aflat că numele provine din cuvântul de origine arabă “Zenia” care înseamnă floare. Denumirea nu a fost aleasă întâmplător: în săpunurile Senia, fabricate manual, regăseşti gingăşia florilor şi parfumul naturii. Cel mai bine am simţit asta în uleiul pentru corp Exotic Flower, cu care mi-am masat încheietura mâinii. A intrat foarte uşor în piele, lăsând în urmă un parfum discret, în timp ce mâinile mele mângâiau tastatura cu hotărâre.

senia unt galbenele balsam de buze si ulei de corp

Lemon Poppy, săpunul ca o prăjitură cu lămâie şi mac, uşor exfoliant, a primit locul de cinste în baia mea. Face multă spumă, iar parfumul lui acrişor-revigorant se simte destul de puternic pentru un săpun natural.

senia sapun natural lemon poppy senia sapun fabricat manual lemon poppy

Exotic Morning îşi aşteaptă rândul, dar până una-alta nu stă degeaba: l-am strecurat în sertarul cu prosoape, unde împarte cu generozitate din parfumul său.

sapun-natural-senia-exotic-morning

Coconut, strugurelul extrem de aromat cu miros de cocos, se împacă foarte bine cu buzele mele; singurul lui dezavantaj e că nu prea rezistă – îmi vine să-l mănânc la ce gust are :))

senia sapun si cosmetice naturale

Bănuţul unei flori de câmp, fraged şi neted la atingere. La asta m-a dus cu gândul portocaliul unt de corp Calendula, gras şi hidratant. După o alergare mai intensă, picioarele mele s-au bucurat din plin de mângâierea gălbenelelor şi presimt că unguentul ăsta va fi nelipsit din kitul de curse lungi 🙂

Aşadar, vă las să răsfoiţi site-ul Senia şi să vă alegeţi propria trusă de răsfăţ 🙂

cosmetice naturale senia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.