Idei de cadouri pentru Crăciun

Când vine vorba de ales cadouri, chiar dacă sunt pentru oameni apropiaţi, rămân uneori în pană de idei. Ceaiuri, cercei, eşarfe, decoraţiuni şi cărţi am tot oferit, deci ce altceva aş putea să iau, care să fie pe placul lor?

Ţi se întâmplă şi ţie, aşa-i? 😀 M-am mobilizat şi am făcut o listă cu câteva idei de cadouri interesante pentru Crăciun (dar nu numai), bune de oferit prietenilor, membrilor familiei, colegilor sau, de ce nu, propriei persoane.

Idei Cadouri Craciun

Un bilet de avion. Nu, nu mă refer la o vacanţă în perioada sărbătorilor de iarnă, când preţurile sunt cam piperate, iar peste tot e aglomeraţie maximă. Ci un city break după jumătatea lunii ianuarie, ca să fie un început de an în forţă! Biletele de avion sunt reduse în această perioadă, aşa că poţi să ai surpriza să găseşti adevărate chilipiruri. Încearcă pe Vola.ro sau alte site-uri cu oferte.

tyn-vedere-din-turnul-primariei-vechi-praga

Kit-uri pe diferite teme. La anticariatele Antic ExLibris din Bucureşti (zona Universitate) găseşti o mulţime de cutii-cadou cu obiecte + cărţi pentru masaj, reflexoterapie, gătit, origami etc. Preţurile sunt foarte bune. Tot aici ai de ales dintr-o mulţimeeee de agende şi jurnale, care mai de care mai colorate şi cochete.

Voucher pentru masaj. Pentru prietenii stresaţi, care ca neglijează partea de relaxare, poţi să cumperi un voucher de masaj, ca să uite de griji pentru câteva zeci de minute.

Boardgames. Sunt un cadou ideal pentru persoanele sociabile, care iubesc să-şi strângă prietenii la un loc chiar şi fără vreo ocazie specială. Ai mari şanse să uiţi cum trece timpul când faci strategii şi tranzacţionezi resurse la Catan, mimezi ceva amuzant la Activity sau cauţi cuvintele şi imaginile potrivite la Dixit. Poţi cumpăra astfel de boardgames chiar şi online.

Mic-dejun special. Dacă pentru unii masa de dimineaţă e sinonimă cu un covrig mâncat pe fugă, poţi profita pentru a le servi un mic-dejun regesc, luat pe-ndelete într-un weekend sau o zi liberă. Câteva idei: pâine şi croissanturi yummy (de la Pain Plaisir, MyMaia, Brutăria Concordia etc.), unt, dulceaţă, budincă de chia, omletă cu brânză, iaurt cu cereale, cafea cu lapte/ ceai bun, flori sau câteva crenguţe de brad ca decor etc.

Cană Tea to go/Coffee to go. Chiar şi iarna, o cană înflorată te înveseleşte instantaneu. Iar dacă are şi băutura preferată în interior, deja ziua e mai plăcută! Câteva idei, aici.

cana capac tea to go

Foto: doro-tea.ro

Provocare la gătit. Caută o reţetă exotică şi cumpără toate ingredientele, apoi adună-ţi prietenii şi puneţi-vă pe gătit! Este un cadou numai bun pentru cei pasionaţi de domeniul culinar, care abia aşteaptă să testeze noi ingrediente. Câteva locuri unde găseşti tot felul de goodies, aici.

Un tricou cu poveste. Pentru mândre şi mândri, în magazinul online Colorescu ai la dispoziţie tot felul de tricouri cu modele inspirate de tradiţionalul românesc, care pot fi combinate creativ cu o grămadă de ţinute şi purtate indiferent de anotimp.

Cină la un restaurant special. Tot din categoria “experienţe”, oferă o cină sau un prânz la un restaurant/bistro şic. Mai ales dacă persoana respectivă nu prea are timp să iasă în oraş, cu siguranţă se va bucura de această ieşire. Aici găseşti o listă cu tot felul de locuri faine în Bucureşti.

bunatati-la-restaurant-lemon-leaf-praga

Cosmetice bio. Dacă vrei ceva “clasic”, adică nişte cosmetice, alege ceva de bună calitate. La EuBio găseşti câteva coşuleţe frumos ambalate, gata pregătite de oferit, sau poţi alege din magazin mai multe produse pe care să le combini în funcţie de preferinţele destinatarului.

Accesorii pentru sport/mişcare: pedometru, bandane, şepci, centuri, jambiere de compresie etc. sau chiar un voucher valoric. Se înţelege, pentru pasionaţi de aşa ceva.

One thought on “Idei de cadouri pentru Crăciun

  1. Pingback: Idei de cadouri de Crăciun – Mansarda cu bunătăți

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.