De ce îmi plac cosmeticele naturale

cosmetice-naturale-soap-bazarStilul de viaţă sănătos se bucură în ultimul timp de o vizibilitate serioasă. Ni se atrage atenţia să avem grijă ce mâncăm, să facem mişcare, să ne odihnim bine şi să gândim pozitiv.

Foarte puţine sfaturi despre sănătate se referă la cosmetice, deşi le folosim zilnic şi iau contact direct cu pielea. Fie că este vorba de săpun, deodorant, farduri, şampon, demachiant etc, produsele cosmetice fac parte din viaţa noastră şi au devenit atât de comune încât nu prea le mai acordăm atenţie.

Citiţi continuarea articolului pe blogul Soap Bazar

9 thoughts on “De ce îmi plac cosmeticele naturale

  1. Andra :)

   În general nu mă consider foarte preocupată de cosmetice, dar uite că parfumata cremă făcută de Gabi mi-a trezit apetitul în sensul ăsta 🙂 Oricum, nu sunt genul care să colecţioneze 1.000 de creme şi loţiuni, 1-2 bune îmi ajung 😀

   De obicei arunc o privire pe site înainte să cumpăr un produs, dar prefer să-l achiziţionez dintr-un magazin sau showroom. Din categoria cosmeticelor, am povestit despre ce am încercat şi mi-a plăcut aici:
   http://zambetsisanatate.wordpress.com/2012/05/10/dedorant-natural-piatra-de-alaun/
   http://zambetsisanatate.wordpress.com/2013/04/03/crema-delicata-de-maini-de-la-soap-bazar/
   http://zambetsisanatate.wordpress.com/2013/02/15/rasfaturi-parfumate-de-la-soap-bazar-sapun-si-balsam-de-buze/

   În afară de acestea, ar mai fi şi deodorantul Jason, despre care n-am apucat încă să scriu: http://www.biobunatati.ro/product.php?id_product=5724
   Acum urmează să găsesc şi un demachiant bun 🙂

   Reply
 1. Silving

  Si mie imi plac, mai fac si eu cate un sapun sau un balsam de buze,insa orice crema naturala am incercat,de la mine sau de la altii, inclusiv creme de marca gen Jurlique si altii,nu mi-au priit niciodata cu atatea uleiuri in compozitie.De fapt ele mi-au stricat tenul rau de tot,de ma chinui sa-l refac inca,dupa ani de zile.Asta ca am fost incapatanata sa cred ca e natural,e bun,desi altceva vedeam. Cumnata-mea a fost mai desteapta, ea are un ten perfect,insa zicea ca atunci cand a vrut sa incerce ceva natural reactia n-a fost buna, eu am insistat,din pacate. Stiu, la majoritatea nu e nicio problema, din pacate,la mine,oricat as vrea,nu merge.Asta nu inseamna ca le folosesc pe cele cu multe chimicale, mai degraba nu mai folosesc nimic,ca m-am saturat de experiente.

  Reply
  1. Andra :)

   Probabil ai un ten foarte sensibil 🙁
   Eu simt nevoia să-mi dau cu cremă pe mâini mai ales când e frig, mi se usucă pielea altfel. Însă acum a devenit şi un răsfăţ, cum ziceam 😀

   Reply
 2. Elena

  Sunt bune si cosmeticele (mai ales cele naturale), dar frumusetea naturala este atunci cand corpul nu este invadat de tot felul de factori externi.

  Reply
  1. Andra :) Post author

   Corpul nostru interacţionează cu factorii externi vrând-nevrând, nu prea cred că putem opri “întâlnirea asta”. Iar săpunul, de exemplu, mi se pare în primul rând un obiect de igienă.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.