Impresii şi imagini de la Târgul Raw Vegan – 25 martie 2012

Weekendul trecut am fost, printre altele, şi pe la Târgul Raw Vegan Generation. Am ajuns pe după-amiază, când evenimentul era în toi, iar lumea mişuna veselă şi curioasă pe la standuri, în căutare de bunătăţi.

Oferta a fost variată, aşa cum au promis organizatorii: de la legume, ceaiuri, produse de igienă, condimente, fructe uscate, până la cărţi, aparate electrocasnice, haine, jocuri şi instrumente pentru gătit. Am văzut multe tipuri de săpunuri fabricate manual şi m-a impresionat plăcut multitudinea de produse cosmetice; e un lucru pozitiv că există concurenţă chiar şi pe o piaţă atât de tânără ca aceasta. Până acum, de când am „descoperit” stilul de viaţă sănătos, nu prea am fost interesată şi de nişte cosmetice mai prietenoase, dar de curând am mai făcut nişte mici schimbări. (piatra de alaun este una dintre ele, o să povestesc curând despre ea).

De la târg mi-am luat un săpun cu scorţişoară, pe care mai că-mi vine să-l mănânc :). Mi-ar fi plăcut să găsesc mai multe dulciurele, raw sau nu, dar probabil se terminaseră până am ajuns eu.

A fost frumos să văd atâta lume de toate vârstele interesată de produse sănătoase, chiar şi mulţi copii mici-mici, veniţi cu părinţii. Cred că târgul ar fi o experienţă interesantă mai ales pentru cei nefamiliarizaţi cu ofertele magazinelor de profil, care au astfel ocazia să cunoască multe produse deosebite şi să se convingă că stilul de viaţă sănătos nu e ceva monoton.

Evenimentele de genul acesta mi se par binevenite pentru că reprezintă o ocazie să mai ieşim din supermarketurile clasice şi să aflăm despre produse şi mărci noi, dar şi să ne preocupăm mai mult de sănătatea noastră. Recomand oricui o vizită la un astfel de târg, chiar dacă nu intenţionează să cumpere ceva, ci pur şi simplu pentru informare.

2 thoughts on “Impresii şi imagini de la Târgul Raw Vegan – 25 martie 2012

 1. Laura Ana

  Foarte frumos articol. Sapunul cu scortisoara cred ca e o minunatie, si vai, am vazut ca aveau si o cutie maaare cu ceaiuri de la Sonnentor. Mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo dar din pacate sunt din alt oras 😀

  Reply
  1. Andra :)

   Erau o gramada de feluri de sapun, care de care mai apetisante 😀
   Si mie imi place marca Sonnentor, au niste ambalaje super 🙂 Si ciocolata de la ei e super buna, dar in Bucuresti nu am gasit.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.