Târgul Raw Vegan Generation, Bucureşti, 25 martie 2012

targul-raw-generation 25 martie 2012Despre stilul de alimentaţie raw vegan am vorbit aici. Nu mi-am schimbat părerea şi nici orientarea alimentară :D, dar cum îmi place să experimentez diferite gusturi şi idei culinare, mi-am propus să fac o incursiune în lumea crudităţilor cu ajutorul târgului Raw Vegan Generation, care va avea loc pe 25 martie, la Rin Grand Hotel din Bucureşti. Evenimentul e la patra ediţie şi sper să reuşesc să ajung de data asta, pentru că sunt tare curioasă să văd ce bunătăţi au pregătit participanţii.

Târgul este deschis între orele 10:00-20:00, iar intrarea este gratuită. Vor fi mulţi expozanţi, cu produse şi servicii diverse, de la alimente şi cosmetice la îmbrăcăminte, aparatură electrocasnică, masaje, cărţi, etc. toate pentru a promova un stil de viaţă sănătos şi o stare de bine. Vor avea loc şi o serie de prezentări şi workshopuri, iar pe seară un potluck. În cadrul acestuia, fiecare aduce câte un preparat raw, iar mâncărurile se împart între participanţi şi se savurează cu drag.

În caz că nu ştiaţi, preparatele raw nu se reduc la salate fără gust, ci reprezintă o lume plină de culoare şi sănătate, cu variante de mâncăruri pentru toate gusturile. Chiar şi pentru un omnivor, ele oferă o alternativă la meniurile obişnuite şi pot inspira noi idei pentru feluri originale. Eu o să urmăresc cu mare interes deserturile şi poate o să mă aleg şi cu ceva cosmetice.

Detalii despre târg găsiţi pe site-ul Ligiei Pop

—–

Sursă imagine

2 thoughts on “Târgul Raw Vegan Generation, Bucureşti, 25 martie 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.